submit


«Iki sandi gendakan, kita ketemu ing YouTube»: yen ngimpi saka Steve Chen lan kolega, sing ing februari dibukak YouTube ing urutan kanggo nggawe asli dating site, iku wis musna minangka ngrancang, dina iki, ukara iki bakal mbok menawa kurang aneh saka iku misale jek. Ing beyo saka layanan video paling misuwur ing donya. Wahyu ing unik asli saka video portal wis tak dadi Steve Chen, co-ngedegaken saka YouTube, sak konferensi ing Austin, Texas: Chen, ing kasunyatan, wis diterangno carane idea dhisikan ana kanggo ngidini wong kanggo ngunggah video ing warta kanggo saiki sing gagasan kanggo partners potensial. Sawise limang dina wiwit sawijining bukak, nanging, ana wis durung wis dimuat, ora malah video, lan iki wis mimpin telung anggota founding kanggo nimbang idea kanggo mbukak portal kanggo sembarang tipe isi. Minangka sajarah nuduhake kita, ing bab siji wis banjur mbayar kanggo dhewe digunakake kanggo ngedekke, anjog YouTube kanggo dadi ing, ing situs karo tarif wutah paling dhuwur ing donya, banjur culminate karo disualekno dening Google menyang mburi saka taun. Steve Chen ana ing konferensi, karo Liwat, kanggo tujuan saka di pun tampilaken paling anyar wiwitan: Jeneng, streaming layanan darmabakti kanggo pawon. Bakal anyar iki idea kanggo tetep ing trek, utawa kita bakal weruh owah-owahan positif luwih begja ing sajarah teknologi. Hak cipta Arnoldo Mondadori Editore Spa — reproduksi dilindhungi undhang-undhang — P. IVA Kabeh layanan sing kasedhiya, ing syarat-syarat lan kahanan, dening Arnoldo Mondadori Editore

About