Aku aran kaya iki awal soko apik tenan.

Aku pegatan, nanging saiki aku pengin ketemu wong sing wis pangertèn saka banyolan, wong sing bisa nggawe sampeyan aran apik saben dina. Sembarang host sing nyebut sandi Carl. Padha arep kanggo mbayar manungsa waé kanggo aku, supaya aku aran apik.

Obrolan, karukunan

Ora ono siji-sijine iki menehi kula sandi bojomu. Kita padha ora manggon ing kene sing dawa banget, nanging karo proyek anyar ing perusahaan amba, ing kasunyatan, sing aku saiki bisa mulih lan muter bojo utawa dadi waitress, aku ora ngerti. Kita padha ora pirembagan bab iku, lan kita padha ora nindakake apa-apa liya. Aku arep dadi paukuman kanggo kabeh wektu aku nglampahi kene lan saiki, lan saiki ing pangarep-arep sing bakal nuduhake kula sing uga paukuman. Sampeyan lagi wong, lan sampeyan ngormati wong wadon pegatan kaya kula kepengin kanggo ketemu. Nalika sampeyan santai ing ngarep, apa sampeyan bisa tansah duwe nang endi wae kanggo pindhah? Kanggo kula, iki taman, sampurna yen aku arep kanggo njaluk metu saka wong lan dadi piyambak karo kula. Aku arep kanggo nggawe kanca-kanca anyar kene, lan aku pangarep-arep sampeyan bisa dadi kanca apik kanggo kula? Mugi sampeyan ora pikiran sing aku ora khas swedia wadon sing wis pirang rambute lan biru mata. Aku bisa cook lan nggawe sandwiches banget uga. Aku kudu wong sing nalini kula. Aku ora care sampeyan lagi ing ngendi, nanging aku kudu ngakeni lan ngomong sing aku duwe soko kanggo wong swedia. Aku mikir sing swedia wong-wong sing dadi ayu lan becik, lan sing apa aku appreciate, lan untu. Aku ora duwe pengalaman nggarap iki haha, nanging aku kaya kanggo ndeleng carane kita njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane lan banjur pindhah metu bebarengan ing dina apik. Sampeyan iku wong sing kepengin kanggo dumunung mudhun lan mbangun urip bebarengan. Sampeyan wis sarujuk yen aku duwe anak saka sadurunge sesambetan. Aku wong romantis sing gampang kanggo ngguyu ing. Aku pangarep-arep sampeyan bakal nulis kanggo kula. Ora saran, matur nuwun. I am looking for wong sing akeh kepengin kanggo nggawe janjian karo kula! Aku kudu wong apik lan jenis. Aku ora bisa karo wong sing tansah surem, regane mudhun lan duka. Atimu punika jenis lan peduli bab wong liya.

Sing jujur lan tulus

Ora ketompo ngendi sampeyan lagi saka, aku pengin sampeyan kanggo ketemu kula. Sampeyan uga siji amarga aku looking ing situs iki kanggo wong sing serius, sing kepengin kanggo ketemu kula, tanggal kula lan mugia tiba ing katresnan. Siji liyane yen kita manggon sisih dening sisih, nanging ora kudu. Sampeyan kudu jujur karo dhewe, tresna dhewe, lan banjur bakal sukses. Aku Aku pegatan, lan aku ngene kaya kanggo ketemu wong sing bisa nglampahi ing evenings karo kula. Wong karo kang sampeyan bisa duwe dhiskusi apik, iku sing? Sarjana kudu looking for soko serius. Aku pancene perlu kanggo ketemu wong sing bisa nuduhake urip karo kula. Supaya sampeyan bisa, wiwit sampeyan lagi ngundang kula kanggo nedha bengi becik supaya kita bisa miwiti soko sange. Manut, jujur, tulus, romantis, pinter, genah, dilindhungi undhang-undhang, seneng-seneng, manut, manut lan dipercaya. A wong karo roso lucu. Aku ora duwe wektu kanggo game.

Aja sampah wektu

Ayo kang nyoba kanggo dadi kanca-kanca lan seneng saben liyane. Sampeyan lagi sepi kaya kula, ana apa-apa salah karo ngengingi wong, aku mung kanca-kanca tho. Ayo kula ngerti yen sampeyan mikir aku kasengsem. Aku manawa ana akèh saka wong-wong sing kudu kanca-kanca, kaya kula. Sampeyan bisa cambrelle. Serius wong sing kepengin kanggo nyumerepi metu karo kula. Wong sing uga looking for wong tengen lan kepengin dadi eksklusif. Sampeyan ora perlu kanggo mikir bab apa sing wis kanggo kapadhetan mineral balung. Kanggo nang saka sandi celonone ora langsung. Wong sing uga looking for katresnan lan kasepen. Sampeyan kudu manteb ing ati lan ora isin. Aku cara ahead saka sampeyan. Sampeyan kudu mbukak kanggo kontak gendakan. Sampeyan bakal modern lan nengsemake, sopan lan ambisi banget lan purposeful. Sampeyan are looking for katresnan kaya aku, lan sampeyan kudu unik minangka sampeyan sing cetha. Aja isin, aku pangarep-arep sampeyan seneng king! Aku dadi sepi, lan aku arep menehi kula loro karukunan lan akèh fun iku ing wangun saka mangsa pengaruh! Ora ketompo sing sing utawa apa sampeyan mikir sampeyan, sampeyan wong apik. Aku bakal seneng yen aku bisa njaluk bantuan kanggo ngerti sampeyan lan mungkin nggawe sing tiba ing katresnan karo kula. Sampeyan lagi kaya kula, lan sampeyan mikir katresnan kudu dadi ing pinggan salaka? Aku mikir aku duwe sing kene karo palsu katresnan. Ora, apa sing sampeyan ngomong? Mungkin sampeyan d kaya kanggo pack munggah lan golek soko soko lucu?»Sampeyan bisa seneng petualangan lan lelungan! Aku luwih seneng bakal katon lan nemokake iku menarik sing cukup sepi lan menowo. Kancaku ngarep piyambak, lan aku wis wis cukup! Mangga mugi kula ngerti yen sampeyan pengin duwe fun karo kula! Sampeyan bakal nemokake iku nyenengake karo kula ing mangsa. Aku kanca sing ora lucu ing kabeh, supaya aku panginten sampeyan lan carane kita bisa nemokake akèh fun iku bebarengan. Sampeyan bisa malah pindhah metu lan duwe nedha bengi apik! Sampeyan wong ing gesang kawula, aku kudu sampeyan kanggo nggawe kula aran seneng lan positif. Wis sampeyan tau wis ing guts kanggo ngakeni kanggo kula sing aku ora bisa njupuk care saka aku? Sampeyan kudu dadi wong sing seneng kanggo ndeleng kula mbeling ing kula pacar! Dheweke ora ngerti sing aku kenek liyane, lan saiki, ing tangan siji, aku d kaya kanggo ketemu wong kene. Kowe arep dadi wong sing? Aku ora duwe masalah lelungan! Sampeyan kudu dadi wong sing bakal menehi kula akeh liyane petualangan! Aku wis looking ing pub, nanging iku ora ing sandi rasa! Aku pangarep-arep sampeyan bisa ngganti sandi kasepen lan nindakake akeh iku becik karo kula

About