submit


Aku ireng Afrika urip Italia lan Eropah lam karya saben dina kajaba mung ana utawa dina dawa kaya kanggo ngaso dhewe miturut cara aku mung dheweke kabeh kulawarga kawula ing Afrika lam urip karo kanca-kanca Ing cendhak wong bali wong Aku Ikenna mil, Insinyur, siji tau nikah, tresna bal-balan, musik dansa Kaya patemon serous wong. Aku wong ireng saka pertondho aku kulit sandi rambute amarga saka eyebrows banget wulu, aku duwe alam bébas dodo wulu ing sandi dodo aku normal buruh lan aku pengin sandi kulawarga aku italia taun, pegatan, ora anak, dhuwur, bisa kanggo italia Railway. Looking for a cah wadon sing apik, dheweke kepengin kulawarga, dheweke kepengin wong nyata jejere dheweke Sing mikir kanggo aku Kelly dening jeneng aku tresna music bal-balan lelungan aku tresna kanggo ketemu wong anyar aku lucu wong kanggo dadi karo aku aku gampang tiba ing katresnan aku kudu lady sing bakal tau babras kula maneh mergo aku wis ing heartbroken akeh kaping Aku loropaken wong lan aku guyon banget lan uga aku sengit dumunung Ing buntut coklat dening kulit ireng slim rambute kabeh werna saka sandhangan Am looking for a sesambetan sing bakal tansah nggawe kula kanggo dadi seneng lan prilaku apik wong

About