Aku ireng Afrika urip Italia lan Eropah lam karya saben dina kajaba mung ana utawa dina dawa kaya kanggo ngaso dhewe miturut cara aku mung dheweke kabeh kulawarga kawula ing Afrika lam urip karo kanca-kanca Ing cendhak wong bali wong Aku Ikenna mil, Insinyur, siji tau nikah, tresna bal-balan, musik dansa Kaya patemon serous wong

About