submit


Nalika karya iki diwenehi assignment kanggo nulis crita bab wengi chatting, aku mutusaké kanggo ngayahi lan njagong ing chatting roulette puluh papat jam tanpa sing nolak. «Ayo kang ndeleng carane sampeyan bisa njupuk iki jenis komunikasi. » Aku marang aku ora tanpa rasa sengit. Ing kabeh kepinginan aku ora bisa disebut super seneng srawungan wong. Mesti wae, aku duwe kanca, nanging bunder saka kanca-kanca anyar aku nyoba kanggo watesan. Malah karya iku ora karo wong nanging karo teks, lan ing tugas, aku ketemu sing mung karo editor. Mulane, prospek kanggo nguripake kanggo video chatting puluh papat jam aku loro wedi lan bungah. Nanging wartawan ora wedi kangelan. Aku mutusaké kanggo dadi kuwat. Awal setu esuk aku nguripake ing komputer lan disiapake kanggo pindhah. Lan ngagem busana kang prasaja nanging elegan t-shirt, combed sandi rambute. Karo apa-apa kanggo ngganggu eksprimen, aku bek munggah ing sandwiches lan Tuwung saka tèh. Maju. Gambaran ing situs iki sing aku milih web chatting puluh papat jam dina iku rusia analog saka super-populer chatting roulette situs web omegle. Sistem milih acak interlocutor, ngarahke ing panggonan panggonan: pisanan, looking for wong sing cedhak, nanging yen ana sakperangan alesan ana ora ono siji-sijine, nyambungake karo kedhaftar sak donya. Lan Ya, pendhaftaran ing situs web ora dibutuhake. Kajaba iku, bocah-bocah wadon lan lanang ngomong ing web chatting free. Dadi, aku diuripake kamera ing. Ing wong pisanan aku weruh ing monitor iki saka Monaco. Kang ana, lan aku sopan takon kang umur. Iku nguripake metu, piyambakipun, panjenenganipun mahasiswa lan sinau arsitektur. Nalika ngandika saka Roma (supaya disebut-wong) wis bingung kula malah liyane, mangsuli terse, nanging sawise kawitan limang menit saka dialog mesem lan dadi luwih aktif kanggo takon kula pitakonan. Malah ana kanggo nambah ing Skype nanging aku iki sibuk, ngandika pamit lan diuripake-jam chatting. Kapindho kanca iki becik wong enom saka Urals. Kang langsung wiwit kanggo nggawe kula muji, nglirik lan umume nindakake ing cara dhewe. Ngandika sing lungguh ing manggon chatting puluh papat kanggo bab sasi, lan kang senengane kanggo chatting ing webcam karo bocah-bocah wadon. Nanging sing tega, ora ngerti inggris lan bisa chatting karo manca wanita, uga, sampeyan lagi rusia», — ngandika kanggo kula. Uga wanted kanggo nambah kula dhaptar kontak, nanging aku maneh sopan nolak. Iku wektu kanggo golek kanca anyar. Supaya adoh, chatting roulette puluh papat jam padha menarik kanggo kula. Mboten umum kanggo komunikasi karo kamera karo wong liyo iku kaya tanggal wuta. Lan sampeyan bisa malah duwe kemampuan kanggo antisipasi apa jeneng iku lan ing ngendi panjenengané rawuh saka. Amarga masalah sing padha ing awal ngobrol meh tansah dadi standar. Nanging yen sampeyan ndeleng carane wong katon, ora perlu kanggo takon marang kanggo ngirim foto minangka sak online correspondence. A akèh wong lanang sing ora keganggu bab sing katon, amarga nyambung biasane saka ngarep. Wong kuwi bisa dadi ing wrinkled t-shirt, nyaman kanggo njagong ing dhingklik utawa malah lying ing amben. Iku uga nggawe efek saka ngarsane, minangka yen diundang. Kanggo jam saka terus komunikasi, aku ketemu karo wong lanang saka negara. Antarane wong-wong mau padha saka AMERIKA serikat, salah siji ukraina, swedia lan Amérika. Sing umur diarahke taun. Mesti wae, kanggo nemokake basa umum karo kabeh ora bakal bisa. Wong saka ing menit pisanan saka obrolan bakal gampang lan nyenengake, lan sawetara bisa hard kanggo tetep bisu utawa, samsaya awon, swearing. Nanging ing gesang nyata kabeh iku persis padha. Proyek kita kanggo milih lan sift kapindho. Sawise pirang-pirang sandi web chatting iki liwat, aku felt kesel lan cetha koyo «cukup. » Nanging eksprimen perlu kanggo nutup. Go ahead. Ing sandi pengalaman, wengi chatting roulette iku ora beda saka dina. Akeh sing liyane cumadhang kanggo njagong ing Jaringan sing wengi. Aku teka tengen nutul saperangan saka konco sing nyoba kanggo pirembagan quietly, supaya dadi ora kanggo disturb wong-wong turu ing kamar liyane tuwane. (Lan mungkin bojo. Kanggo njlentrehake, aku ora. ) Nalika pilot pungkasanipun wektu iki liwat, aku iki luwih zombi-kaya. Aku ngedika karo wong lanang puluh papat jam dina ing free chatting roulette karo kamera. Ya bab kabeh. Wong marang kula bab sampeyan dhewe lan karya, wong eling kanca-kanca lan menarik pengalaman. Wong liyane interested ing kula, lan kuwi wis dadi inventive lan, aku ngakeni, malah kanggo ngapusi. Yen aku iki pasuryan kanggo ngadhepi karo perusahaan saka lima, lanang padha ngombé bir lan mutusaké kanggo pirembagan ing chatting. Rauh kanggo mbukak adoh saka wong-wong mau. Liya wektu aku wis becik pirembagan karo -taun-lawas saka Jerman, sing sambungan sungkowo: urip dewe, bocah-bocah ing kutha liyane, bosen. Mung asu setya Ya komunikasi Internet iku nyenengake. Ing mung rong puluh papat jam inclusions wis penjawab plus perusahaan padha saka lima. Uga, Ya. saka wong-wong mau ditulis kepinginan kanggo terus komunikasi ing jaringan sosial utawa Skype, sampeyan bangga dhewe Eksperimen nuduhake yen kanggo golek pantes interlocutor ing chatting roulette bisa. Panjenengan siji, dear bocah-bocah wadon lan lanang. Taurus seneng kanggo chatting ing chatting video tanpa watesan wektu, lan chatting roulette iku salah siji saka favorit cara kanggo have fun online. Pengin ngerti kok. Free ing video chatting free iku dadi kesempatan gedhe kanggo berkembang mindfulness lan pangretosan, kanggo mangerteni sing luwih ngerti lan aran wong. Iki seni bisa nguwasani liwat latihan grafik lan analisis prilaku manungsa.

About