submit


Greg konstitusi kuwi uga siap kanggo omah-omah pacare, Pam, nanging sadurunge iku njedhul pitakonan, kang kudu menang liwat dheweke gagah rama, humorless mantan agen CIA Jack Byrnes, ing wedding Pam s dhik. Minangka Greg bends liwat sakdurunge kanggo nggawe roso kesengsem apik, kang neng Byrnes ngarep dadi menyang gumbyang seri saka bencana, lan kabeh sing bisa mbukak salah ora, kabeh ing Jack s kritis, hawk kaya ndeleng. Greg konstitusi kuwi uga siap kanggo omah-omah pacare, Pam, nanging sadurunge iku njedhul pitakonan, kang kudu menang liwat dheweke gagah rama, humorless mantan agen CIA Jack Byrnes, ing wedding Pam s dhik. Minangka Greg bends liwat sakdurunge kanggo nggawe roso kesengsem apik, kang neng Byrnes ngarep dadi menyang gumbyang seri saka bencana, lan kabeh sing bisa mbukak salah ora, kabeh ing Jack s kritis

About