Greg konstitusi kuwi uga siap kanggo omah-omah pacare, Pam, nanging sadurunge iku njedhul pitakonan, kang kudu menang liwat dheweke gagah rama, humorless mantan agen CIA Jack Byrnes, ing wedding Pam s dhik

Greg konstitusi kuwi uga siap kanggo omah-omah pacare, Pam, nanging sadurunge iku njedhul pitakonan, kang kudu menang liwat dheweke gagah rama, humorless mantan agen CIA Jack Byrnes, ing wedding Pam s dhik

Minangka Greg bends liwat sakdurunge kanggo nggawe roso kesengsem apik, kang neng Byrnes ngarep dadi menyang gumbyang seri saka bencana, lan kabeh sing bisa mbukak salah ora, kabeh ing Jack s kritis

About