Warta Swedish ing Swedia

Pungkasan kita apa dina iki ing Maret taun

Dear pamireng, pengunjung saka situs web kita lan Facebook kelompok lanMatur nuwun kabeh kanggo manungsa waé, komentar, kegiatan lan sawênèh. Dina iki, ing Maret taun iki, kita ngomong pamit kanggo sampeyan sawise meh akeh taun saka nyebarake. Seperti sing panjenengan ngerti, swedia radio Direktori, sayangé kanggo kita lan kanggo akeh sing, kita pamireng lan pamaos, wis mutusaké kanggo nutup ing broadcast saka Swedia ing luar negeri, lan kanthi mangkono suwene rong edisi sing bakal siaran, senajan digawa metu liwat Internet: jerman lan swedia. Ing Maret taun iki, kita staff editor nampani sawijining pamireng."A sethitik pamit", nalika sampeyan ngirimaken radio liwat Internet - transfer wis dijupuk panggonan.

Maca liyane babagan swedia final maneh kene:

Lan pungkasan gelombang.

Banjur ana swedia review-bagéan saka Swedia Radio - warta layanan ing wolung basa, kang, ing siji, iku bagéan saka swedia radio station (abbreviated).

Mbiayai kaya kabeh TV iuran, kang kudu dibayar dening kabeh swedia residents, nggunakake TV kanggo nonton televisi.

Kabeh radio, radio lan Swedish Krona, kalebu umum radio lan televisi umum, umum broadcasting ing iklan kang dilarang.

Kita padha ora njupuk posisi salah siji saka pihak kanggo sengketa, nanging nggambarake panemu lan views sing ana ing Swedia. Kabar bab lan saka Swedia utamané dimaksudaké kanggo swedia umum njaba saka Swedia. Swedia maneh ends ing April.




free serius wanita kepingin kanggo ketemu sampeyan diwasa Free foto video free sesambetan video fun telpon video online chatting kamar Free video introduksi diwasa Free diwasa camping Free Free video chats online karo bocah-bocah wadon