submit


Rusia sing banget tulus lan langsung ing raos. Padha ora eseman ing wong-wong manca kanggo marga saka kang sopan. Padha pracaya sing mesem kudu dadi asli. Sing kok sampeyan ora bisa ndeleng wong-wong mau mlaku-mlaku mudhun werna, esem saka sisih menyang sisih. Iki mesem sing mung dienggo bareng karo kanca-kanca lan kulawargané. Nanging ing sisih liyane, Rusia uga mbukak menyang idea saka nggawe kanca-kanca karo sapa. Ora mung mesem, greetings bakal ngganti saka magelang kanggo isin utawa backslapping uga nalika sampeyan maneh kanca-kanca. Dadi kanca-kanca karo rusia ora dhuwur hurdle kanggo ngalahake. Dadi, apa tatakrama kanggo njaluk kenalan karo wong-wong rusia. Carane beda karo negara liyane? Artikel iki bakal menehi tips umum ing carane dadi kanca karo Rusia. Sampeyan bisa ora mung mbukak nganti acak rusia lan tumindak kaya long-urip paling apik kanca-kanca. Iku njupuk wektu kanggo mbangun sesambetan lan gaweyan saben nandur modhal menyang iku bakal prakara. Rusia kerep njupuk wektu kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong lan mutusaké apa lagi kanggo bisa dipercaya utawa ora. Minangka kaya, yen sampeyan saestu pengin kanggo njaluk kenalan karo rusia, sampeyan bakal duwe kanggo nyelehake ing pengabdian lan karya kanggo gain atiné. Sak kawitan sawetara rapat-rapat, nyana ungguhing lan tipis formalitas antarane loro saka sampeyan. Magelang minangka greetings, formal jeneng ngarahake, etc. Sampeyan ora bisa mung mlumpat lan nggawe munggah celukan langsung. Dening kang sopan, sampeyan sing ndudohake sing pancen pengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong-wong mau luwih apik lan sing ngormati wong-wong mau. Gumantung carane akeh lawas utawa enom padha, ing cara sing nakoni wong-wong mau bisa beda-beda uga (maca Tatakrama kanggo menehi Salam Wong Enom ing Rusia lan Tatakrama kanggo menehi Salam Wong Lawas ing Rusia). Cathetan tambahan, pangertèn saka papan pribadi kanggo Rusia bisa rada kurang saka sing saka negara-negara liyane. Sing kok, sak obrolan, padha bisa ngadeg nyedhaki kanggo sampeyan lan iki bisa uga koyone kaya intim lan bab apa. Nanging, iku mung adat tradhisi. Yen sampeyan saestu pengin kanggo dadi kanca karo rusia, banjur sampeyan bakal kudu tulus bab iku. Rusia sing mbukak karo raos lan panemu, lan supaya sampeyan duwe apa padha uga. Sampeyan kudu nuduhake emosi lan raos menyang wong-wong mau sampeyan kudu langsung bab apa sing aran, apa sing arep, mikir utawa apa. Cara sing, padha bakal bisa ngerti raos lan ngerti sing luwih apik. Nalika teknologi sambungan kawangun, sing nalika jaminan wis dikuwati. Sing kok, ora wedi kanggo takon pitakonan utawa ngomong apa-apa ing atine. Iki bakal nuduhake yen sampeyan kasengsem ngerti bab wong-wong mau lan uga ngeculke mau ngerti bab sampeyan. Kejabi sing kasebut ing ndhuwur, iku ditrima kanggo nuduhake kelemahane panjenengan uga. Sampeyan bakal bisa ditampa minangka sampeyan preduli saka cacat supaya ora fret bab looking banget utawa begja. Nanging, sing ora ateges sampeyan kudu nindakake iku kaya bragging, shaming utawa ngina wong-wong mau (utamané sing kulawarga). Padha bakal nampa cacat lan kelemahane, nanging bakal padha ora ngidinke prilaku ala. Minangka kasebut sadurunge, Rusia njupuk wektu ing manggonke dateng ing wong. Yen sampeyan arep kanggo njaluk kenalan karo rusia, sampeyan bakal kudu sijine kasebut wujud efforts ing menang wong liwat. Kaya cara sing paling friendships ing umum sing kawangun, sampeyan kudu dadi pamiyarsa apik lan dadi kasengsem ing wong-wong mau. Malah yen sing crita sing dawa lan tumoto, sampeyan perlu kanggo nuduhake yen sampeyan ana wong sing gelem ngrungokake apa padha ngomong. Rusia uga highly bangga saka budaya sing lan prestasi, supaya aja wedi kanggo nuduhake kapentingan ing iku. Padha bakal seneng kanggo pitutur marang kowe luwih lengkap babagan rusia budaya, sajarah, utawa malah kapentingan pribadi kaya sastra utawa papan eksplorasi. Liyane efforts sampeyan bisa sijine ing dening mbuwang wektu liyane karo wong-wong mau. Senajan ora kabeh Rusia ngombe, nanging, yen dening kasempatan ing loro-lorone saka sampeyan NINDAKAKE kaya kanggo ngombe, banjur iku cara sing gedhe kanggo nglampahi wektu bebarengan. Malah yen loro sing aren t menyang alcohols, sampeyan isih bisa nglampahi wektu nuduhake obrolan dawa karo saben liyane perusahaan. Makna saka kanca lan sing bisa ditegesake minangka kanca-kanca sing penting kanggo Rusia. Padha ora kaya kahanan nelpon wong minangka kanca-kanca. Rusia pracaya sing kanca-kanca sing saestu wong sing bisa gumantung ing lan ora mung term disebut kanggo sapa waé sing ngerti dicokot luwih apik tinimbang liyane. Punika sababipun dene, yen sampeyan njaluk kenalan karo rusia, ora rush dhewe lan nelpon wong-wong mau minangka kanca. Iki bakal luwih nyerang saka apa-apa. Uga, kanggo Rusia, persahabatan ora soko sampeyan perlu kanggo ngucapake banter. Iku soko sing loro saka sampeyan mangertos, malah tanpa iku kang ngandika. Kanggo wong-wong mau, kanca-kanca lan kulawarga teka pisanan, nalika aturan bakal teka kapindho. Iku pangertèn sing tansah nindakake apa-apa kanggo bantuan kanca utawa kulawarga ing perlu. Dadi, yen sampeyan arep kanggo njaluk kenalan karo rusia, sampeyan kudu ngerti budaya sing beda lan pangerten ing sesambetan. Wong-wong sing tatakrama kanggo njaluk kenalan karo wong-wong rusia. Kanggo ngringkes, ora kahanan nelpon wong kanca. Nandur modal wektu lan gaweyan ing sesambetan lan sampeyan bakal bisa ndeleng kanca bener sing bakal mbantu nalika ing perlu. Mugia artikel iki bisa mbantu gain pamahaman sing luwih becik saka rusia budaya. Liyane sing gegandhengan artikel gegayutan rusia budaya sing rusia Salaman Tatakrama, Paling Likeable Iku kanggo wong-Wong rusia, lan Paling Sengit Iku kanggo wong-Wong rusia

About