submit


Bintang ing USA Dina iki, TechCrunch, BBC, CNN Money, Gigamon, Heroku, colocalize, Dot FM, lan Openwork. Watch video ing tanggal.fm Tanggal.fm punika app anyar sing rethink lan simplifies carane wong ketemu online. A akèh wong ora malah arep kanggo nyoba free online, lan kita don t nyalahke wong-wong mau. Padha takon cara akeh banget pribadi pitakonan, banjur padha nuduhake informasi karo bunch saka wong-wong manca, lan padha biasane biaya dhuwit. Tanggal.fm nyuwun saperangan tenan dhasar pitakonan lan ketemu sing cocog potensial. Iku banjur nuduhake sampeyan gambar karo saben umur pangguna lan umum lokasi, lan sampeyan kaya utawa rak wong-wong mau. Yen sampeyan ora bisa ndeleng asil wae, utawa ora weruh sapa sing kaya durung, aja padha sumelang: Tanggal.fm bakal ngirim kabar push sanalika minangka wong anyar teka kanggo sampeyan. Yen wong sing disenengi uga senengane sampeyan, sampeyan bakal njaluk cepet kabar push sing wis tak cocog. Saiki, sampeyan bisa nutul ing chatting tab lan miwiti ngobrol kanthi pribadi karo wong-wong mau liwat video chatting utawa teks chatting. Apa gedhe sing iki rampung kapisah saka media sosial liyane, email, utawa akun liyane, supaya sampeyan bakal tansah duwe panggonan kang aman kanggo sesambungan karo wong anyar. Aku arep kanggo ndeleng yen iki app punika nyata. Yen aku ndeleng apa liyane wong palsu ing ana malah lanang sing harassing pesen, aku ora nggunakake maneh. Ora ana pelanggaran, yen sampeyan arep kanggo nggawe iki luwih apik, sampeyan kudu upstage ing supaya kanggo narik kawigaten luwih tanggal. Sing s kabeh aku wanted. Aku arep kanggo ndeleng yen iki app punika nyata. Yen aku ndeleng apa liyane palsu wong-wong ing kono malah lanang sing harassing pesen, aku ora nggunakake maneh. Ora ana pelanggaran, yen sampeyan arep kanggo nggawe iki luwih apik, sampeyan kudu upstage ing supaya kanggo narik kawigaten luwih tanggal. Sing s kabeh aku wanted. Aku wong lesbian sing mung disenengi dening wong-wong sing duwe dicks ing gambar profil. Aku ora bisa mblokir wong-wong mau. Aku tetep arep ana ing kono lan mung flagging kontol pics sing pop munggah lan apa-apa wis tau rampung bab iku. Mung nggabungake yen sampeyan maneh menyang wading liwat bunch saka dicks. ORA homo loropaken. Aku wong lesbian sing mung disenengi dening wong-wong sing duwe dicks ing gambar profil. Aku ora bisa mblokir wong-wong mau. Aku tetep arep ana ing kono lan mung flagging kontol pics sing pop munggah lan apa-apa wis tau rampung bab iku. Mung nggabungake yen sampeyan maneh menyang wading liwat bunch saka dicks. ORA homo loropaken. Video Chatting BFF — Sosial Tèks Messenger kanggo Cocog Sakcara langsung, Homo, Lesbian Singles toko kanggo FaceTime, Skype, Kik Snapchat telpon

About