Sepi wadon kepengin kanggo ketemu Website Free

Claudia, heroine film, kaya akeh wanita tengah-umur, ora pribadi gesang. Lan banjur siji dreary sore, dheweké mutusaké kanggo nyelehake munggah iklan: Sepi wadon kepengin kanggo ketemu sampeyan. Supaya nasib wong sing jenengé Valentine, mantan circus pemain, slamet saka fisik lan mental trauma lan ing mburi turunan. Sikap Claudius marang wong iku banget mbantah. Dheweke wis kanggo njupuk angel lan penting kaputusan hi. Ndeleng kaca saka film «Sepi wadon kepengin kanggo ketemu sampeyan. » Dating site ora nyimpen ing database alamat e-mail mlebu ing jendhela iki, lan ora arep kanggo nggunakake wong-wong mau kanggo apa ora sah tujuan, Film iki ora…