submit


Kang banget metu saka fashion liwat taun, bola-bali singing italia versi misuwur cocog, inggris utawa amerika, banjur liwat wektu iki jinis project musik lan tansah kurang di senengi dening ngrekam labels, amarga padha ora duwe bathi saka titik tampilan saka musik hak. Liyane kangelan diwenehi dening beda antarane inggris lan italia, kang nggawe iku banget laborious kanggo terjemahan amarga saka meter saka melodi song. Ing laku, ngendi kanggo prasaja ngrampungake ukara ing inggris karo mung sawetara wanda (lan banjur sawetara cathetan), kanggo padha italia tembung iku meh tansah perlu syllables kanggo tambahan amarga saka dawa beda saka italia tembung. We are pleased, nanging, njupuk wigati dimangerteni jinis iki saka proyèk, lan isih urip, lan conto versi italia saka Udhut saka Loro Putri Chelsea, kang wis diwenehi kene, tanggung direkam ing studio Ilang ing Papan. Ana jumlahe ageng audio materi ing format sing ora digital sing karo maringaken wektu deperendo amarga saka alam saka medium kang materi lan direkam. Kita sing ngomong bab reels tape, tanggal, musik cassettes lan vinyls liwat taun, utamané yen disimpen ing panggonan iki ora cocok, padha ilang saya kualitas sing munggah menyang titik dadi unintelligible. Uga, mesin saged maca iki media liyane lan liyane langka kanggo nggoleki. Iku luwih penting kanggo nyimpen bahan iki, kanggo operate konversi digital minangka awal sabisa, sadurunge proses bosok gawé iku ora ana guna lan diwaca. Ing gati kita kurban layanan saka restorasi lan transfer analog kaset, cassettes, data lan cathetan, karo konversi digital, lan optimization saka sinyal audio. Optimization kalebu reresik swara saka sembarang gangguan latar mburi lan sembarang operasi editing ing kajaba iku kanggo unwinding saka kaset. Ing persen saka kasus kita padha bisa kanggo menehi bali menyang materi sing wis diwenehi kanggo kuna kaluhuraning, minangka ing cilik saka analog arsip saka kamulyane Cramps Rekaman sing wis kapasrahake kita karo pemugaran saka kaset wigati kanggo sajarah music italia. Kita duwe nomer saka mesin sing bisa maca ing media audio paling warna perekam, rol-kanggo-rol Kanthong, Sony, Telefunken, ne abang lan putih saka Philips kanggo vinyl pamuter lan DAT Sony. Jantung ngrekam studio lan nyawiji mejo Amin Klasik, karo monitor saka Genre, didhukung dening Pro Tools sistem, lan saka ngowahi SSL sing mesthekake absolute transparan saka swara. Kanggo informasi luwih lengkap sampeyan bisa nulis kanggo kita, mesthi, kita njamin maksimum privasi saka materi sing kasedhiya kanggo kita. Ing taun anyar kita sing ndelok nitahaken saka uploaded akèhé saka musik materi. Ing YouTube paling gedhe pacangan saka aliran tartamtu bakal nemokake ing sawetara menit karo nomer dhuwur banget bands saka sumber sing ora dingerteni nanging kualitas apik. Jawaban kanggo kedadean iki cetha. Karo saiki sing kasedhiya teknologi ditambahake kanggo kreatifitas`, ing sawetara kasus, mung andhap asor, iku saiki bisa kanggo gawé music karo asil luar biasa. Ngrekam dina iki sinonim karo Ngarep ngrekam, lan paling saka band, misuwur lan ora, ora bisa apa tanpa keyboard karo efek, puteran, utawa akeh music lunak sing kasedhiya ing pasar. Gitar, bass, vokal lan amp ora koyone dadi paling cekap. Kabeh iki bisa mimpin kanggo pitakonan, utamané ing bagéan saka wong-wong sing, rong puluh taun kepungkur, apa swara ing rega dhuwur ing rekaman studio carane akeh talent iku njupuk kanggo nggawe musik produk. Apa emosi nimbulaké ngalahaken saka tumata lan didandani saka program utawa gitar diprodhuksi dening efek saka keyboard. Sing kuwatir, mbok menawa, short-sighted lan sing padha kudu nampa narima kemajuan teknologi lan mbok menawa lair anyar musik laladan. Sisih positif saka kabeh iki sing, karo supaya akeh produksi kasedhiya, ana uga akeh konser, lan pacobèn anyar aliran. Mung sawetara klik kanggo ngerteni bab wong-wong mau lan iku mung minangka gampang minangka online tuku karcis konser liwat camping kayata Travel. Ngerti popularitas saka artis lunak, ngrekam studio L industri musik wis ngalami taun saka owah-owahan massive, karo tantangan utama kanggo bakal ono dicokot sing sethitik ing kabeh saka kothak. Digitalization, distribusi online, perompak segoro, sing unsur sing wis matak mangu ing absolute certainties kang kabèh industri wis adhedhasar. Nanging ing tangan liyane, sing lair karo kabèh saka seri pribadi sing bisa nggunakake kanggo kauntungan, kayata, contone, sabanjure Amba Swara, lan aplikasi online sing sampeyan bisa ndeleng lan njelasno tren kanggo popularitas saka artis, lan akhire wutah utawa kurangé populasi saka ajining diri wis ditulis liwat pesawat saka paramèter minangka contone ing nomer saka pembuangan ing jaringan sosial sing paling populer, utawa nomer kaping songs sing diputer ing Pungkasan. fm. Mesti wae, sabanjure Amba Swara ora ngaku duwe dateng lengkap, nanging iku mesthi migunani kanggo rongko, lan kanggo mbandhingaké seniman beda banget antarane wong-wong mau. Nganti taun samplers profesional lan dipercaya ana mung ing fisik format lan paling saka engineers ing studio rekaman storcevano irung kanggo idea saka sampler sakabehe piranti lunak, sing bisa mung bisa nang komputer. Dina kamulyane Akai, Nonconserved, Emus etc. tinimbang, padha dianggep dadi tinggalané saka kepungkur, thanks kanggo program kaya Guwa, plug-ing format Sandhangan, sing nawakake kabeh klasik fungsi hardware samplers, ngembangaken wong-wong mau karo kamungkinan sing sajarah mesin ora bisa malah ngimpi saka. Highcliff iku sakabehe gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake, lan wis sawetara fitur sing nggawe iku kuat pangkalan efek kanggo applied langsung ing conto, modulations lan saringan, lan amplifier modul kanggo ngganti dinamika saka swara lan akeh fungsi liyane sing mung marang sadulur luwih lan luwih larang yen padha bisa kurban. Punika efek saka revolusi digital sing kita tau ban ngerayakno Saben saiki lan banjur, ing antarane wong akeh synthesizers ing VST format, sing nyoba kanggo emulate hardware instruments, ana wong sing ora goal saka emulation, nanging kanggo nggawe anyar muni, karo nada asli dijupuk liwat inovatif pangolahan. Chimera iku salah siji saka wong-wong mau, lan senadyan iku download free, nawakake seri saka kemungkinan saka modeling swara sing dadi liwat sawetara saka produk komersial. Modeling sing Chimera nggunakake iki adhedhasar ing generasi gangguan putih, kang liwat seri saka saringan, ngidini sawetara saka sudhut muni: saka percussive karo serangan kuwat kanggo wong-wong saka atmosfer. Ing cendhak, Chimera liyane kajaba sing kudu kanggo ngrekam studio virtual. Sing arep ngerti sing duwe liga, Beasti Lanang ing studio rekaman ing dekade long-karir. Utawa minangka conto saka Beatles padha digunakake paling asring ing songs hit. Banjur aku sampel. Iki gedhe nyimpen, ing expansion thanks kanggo kontribusi saka sawijining kedhaftar, referensi kanggo conto, misuwur utawa ora. Nyata tambang emas informasi sing bisa de-structuring akeh songs misuwur, lan kanggo ngerti ngendi padha tak inspirasi. lan uga soko liyane. Yen sampeyan perlu salah siji saka wong-efek saka piring sing dadi mati mboko sithik amarga saka lack saka saiki banjur Ngisor iku pilihan sing paling apik. Iku plugin ing VST format kanggo sakabehe free download, sing ngijini penipuan kacepetan puter maneh audio. Karo Ngisor, sampeyan bisa nggawe jumlah saka efek, thanks kanggo trep graphic antarmuka sing ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan ngganti setelan ing banget intuisi cara. Plugin menehi kene migunani minangka tcterms wiwitan, nanging nyata fun lan sisih paling menarik dumunung ing sawijining creative kemungkinan, utamané yen sampeyan wis applied kanggo trek individu saka campuran (contone kanggo alon mudhun nutup saka bagéan vokal utawa gitar). Punika plugin ing VST format sing bisa nggawe anyar menarik efek kanggo nyoba metu loro-lorone ing ngrekam studio lan sak pagelaran manggon: kita ngomong bab Reversina utawa didownload gratis lan sing bisa pratelan antarmuka kanggo dadi prasaja ing donya: iku kasusun mung tombol kanggo ngaktifake lan mateni iku. Boten rumit banjur, nanging menarik saliyane kanggo kaping yen sampeyan pengin kanggo eksprimen karo swara lan njaluk swara sing nelpon kanggo atine psychedelia, utawa kanggo duwe efek sing ora dikarepke. Ing dirilis apik DVD sing ngandhani crita saka konser Rolling Stone, dokumen film iki katuntun dening Martin Scorsese, nalika sampeyan ngatur audio wis disebut salah siji saka sing paling penting jeneng ing donya saka engineers swara. Tanpa Cahya wis direkam ing gedhe utawa Mercusuar Theatre ing New York ing pisanan November, lan kabeh post-produksi proses wis melu raja-raja ing liwat taun lan setengah, utamané kanggo pas panjaluk saka Scorsese, kang intestardito ing pendekatan kanggo swara babar blas anyar

About