Siji metu saka saben telung sing kabotan, ora kanggo ngisin. Saben papat nglarani karo haggard katon lan tutul saka dandanan.

Lan pitakon Pangeran.

Apa kabeh padha nyana

Lan banjur ing forum dawa postingan sing ‘ora ana wong’. Lan Ya, penulis ora kirim iki maneh, mung urut saka mandhek kene kanggo isi, ora lucu lan ora menarik, malah yen sampeyan bisa duwe seneng-seneng liwat kabeh iki. Yen sampeyan ora nampa layang karo sandi, please email kita, khusus alamat ip saka kang sampeyan mlebu menyang akun, lan postingan sing uga wis ditambahaké utawa ngukum. Aja lali kanggo nemtokake akun

About