submit


Sih-rahmat sing uga dadi dening celukan, Cookie, kanggo kang angel cookie, sumurup persis apa dheweke wanted kanggo pengin kanggo nalika dheweke iki takon gaib pitakonan, ‘Yen sampeyan bisa duwe siji pesenan, apa bakal dadi.’ Sih-rahmat nanggapi kanggo pitakonan sing, paribasan, ‘aku wanted kanggo ketemu Paus lan aku wanted kanggo pindhah menyang Roma lan ketemu Paus amarga aku wis pancene iman sing kuwat lan iman sing wis mbantu kula liwat lelampahan iki lan iku bakal kelangan kanggo duwe berkah dening wong.’ Sih-rahmat bubar kesah kanggo Italia ngendi dheweke bisa nampa berkah dheweke saka Paus. Kita katon nerusake kanggo krungu liyane bab sih-Rahmat kang pengin nalika dheweke ngasilake saka Italia. Make-A-Wish Foundation of New Jersey a New Jersey nirlaba corporation exempt saka federal tax income ing Bagean (c) saka Internal Revenue Kode

About