Claudia, heroine film, kaya akeh wanita tengah-umur, ora pribadi gesang. Lan banjur siji dreary sore, dheweké mutusaké kanggo nyelehake munggah iklan: Sepi wadon kepengin kanggo ketemu sampeyan. Supaya nasib wong sing jenengé Valentine, mantan circus pemain, slamet saka fisik lan mental trauma lan ing mburi turunan. Sikap Claudius marang wong iku banget mbantah. Dheweke wis kanggo njupuk angel lan penting kaputusan hi. Ndeleng kaca saka film «Sepi wadon kepengin kanggo ketemu sampeyan. » Dating site ora nyimpen ing database alamat e-mail mlebu ing jendhela iki, lan ora arep kanggo nggunakake wong-wong mau kanggo apa ora sah tujuan, Film iki ora anyar, lan wis mirsani iku kaping pirang-pirang. Iku ing mripat liyane weruh iku. Aku ora ngerti yen wis mateng, nanging film nyuwil metu ing kula soko terus kabeh cara kanggo slesinski. Internal heroine iku kesel saka kang piyambak, nanging convinces awake dhewe lan wong liya sing dheweke iku wong wadon kuwat, dheweke ora perlu sopo wae, lan kabeh apik. Mung nalika iki swara ngilangi menyang nangis. Nanging nalika nerangake kanggo calon kanggo kawilujengan (Zbruev), dheweke understands sing iku ora apa dheweke ngarepake. Lan apa dheweke ngarepake. Dheweke dhéwé ora ngerti saiki. Tawuran karo kasunyatan nalika ing gesang dheweke nerangake wong liyo. Nanging iku crushes lan eksternal mratelakake panemume. Lan sebagian menehi ing. Iki mbuwang nuduhake banget uga, banget dipercaya. Banjur dheweke ngilangi mudhun lan ngandika dheweke perlu care, ora dheweke peduli (pemandangan nalika wong teka kanggo dheweke. Nanging nalika nerangake kanggo ex-bojoné, sak obrolan iki, iku kabeh owah-owahan. Dheweke kepengin kanggo bali wong. Soko diganti ing dheweke. Mungkin dheweke temen maujud iku ora sing nyang-nyangan. Padha teka ngarep lan dibukak lawang, minangka yen ngundang kanggo wong. Yen ing kawitan karakter wis saya ing pinggiran, tegang minangka spring, banjur sawise climax iku dadi bebas, minangka kabeh mutusaké kanggo awake dhewe. Dadi yen wong ora guessed, melodi circus pahlawan Alexander Zbruev dileksanakake, nalika wektu teka kanggo ngomong bab piyambak. Iku kocak, nanging sing apa aku elinga paling saka kabèh gambar. Lan banjur ing liya wektu. Sapisan sasi iku njupuk panggonan, ora cling kanggo sawetara alesan. Ora, A. Zbruev apik ora mangu gedhe talent, nanging iku banget pahlawan iku ora ana guna. Isih kanggo defend apa sampeyan ngerti iku guilty ing paling apik saka condescension bakal njaluk kasempatan kanggo soko liyane substansial. Ya, lan I. Kupchenko soko arang banget banget katon. Ora ngerti, apa dheweke peran supaya penyalah gunaan, apa pigura ana ing wangun. Ora kaya kula. Aku ora inspirasi. Vanity saka kabeh jenis, sampeyan ngerti. Iku macet up ads, banjur rips ramani. Banjur ana. , kita arep teh. Aku ora seneng. Dibalèkaké smacks favorit. Padha ora ngerti apa padha arep. Akeh. Lan ing pungkasan, utamané mbukak sembarang maneh. Fantasize, sing, ora arep. Masalah, mesthi, sing dituduhake ing kene tanpa pitakonan, nanging mung apa pilihan. Langgeng pirembagan ing subyek, kang bakal seneng ora kanggo ngombe, nanging ana ora uwal. Lonesome minangka neraka, ora ana siji mangertèni, lan kabeh sing. Liwati. Ana sing malah klasik. Ora pracaya iku. iku ora perlu kene akeh liyane. Lan padha ora pengin krungu. cocok. Amarga iku ora asli. Kanggo nyelehake iku mildly, Ora anyar. Wanita kang katelu. Aku malah ora ngerti. Kene tembung kok kula. lan, padha ngomong, kok kula supaya enom, ayu lan supaya perlu sing aku bisa ngerti. Amarga, tenan, kabeh wong diwasa, lan kanggo ngerti, kanggo tega, kanggo ngrungokake ora apik. Kanggo ora recoil. A game siji-sisi. Looking for iku ora amarga bosen utawa tak apa-apa apa, arep kanggo caress, kanggo nglipur komersial bisa dadi asu kanggo miwiti utawa ana, ngomong, nganggo suntingan sing ing urutan kanggo tuwuh, supaya nganggo, ing lampiran. Mulane, tanggung cocok kanggo masalah kuwi. Nanging siji saka wong-wong mau ora winates. Saka ngelawan flank wiwiti penjilat menyang pikirane saka beda jenis. Padha ngomong, Ya luwih apik rodok olo. Supaya wong ing kursi padharan munggah, nanging cedhak. Uga, etc. Iku, mesthi, apa-apa bisa kelakon, nanging aku mikir yen ing roto dawa, hubungan wis pinasthi. Maneh, amarga ketok bias. Uga, gusti Allah mberkahi wong, aku mikir. Everyone milih kanggo awake dhewe. Saiki mbayangno yen sampeyan duwe kanggo menehi hasil ora karo versi pisanan, lan ora karo kapindho, lan bandhulan.

Nick, Bob.

Medeni

Tanpa kula. Anggit kuwi njedhul kene. Mangkono uga E. Nightingale karakter iki banget miskin Kassian, nanging iku kabeh supaya maneh. Kasunyatan ora ngganti, cuaca ora. Mulane, considering ing ndhuwur, kita bisa konfirmasi sing film wis diuripake penggemar. Digawe, supaya nganggo, adhedhasar pangerten pirsawan. Aku kuwi ora nimbang, mulane, sijine jaringan Sosial lan camping Gendakan, iku mantul saka Soviet kepungkur lan ing tartamtu, gambar Sepi wong wadon kepengin ketemu. Ing taun, yen memori sing ngladèni, aku iki taun bocah, lan mung saiki, ing taun kang padha ana Internet lan seluler piranti sing ngijini sampeyan kanggo ngirim lan nampa pesen. Lan wong-wong padha lawas-gaya lawas-gaya cara: menowo ing tari jubin, ing pustaka, ing bioskop. Nanging ana kasus kayata ing film Vyacheslav ing script dening Victor Merezhko, marang announcements ing koran sing, lan sing hung ing cagak. Nyebar nasib befell heroine film. Njupuk kaputusan kanggo awake dhewe, Klavdia (Irina Kupchenko), ngenteni lan ngarep-arep, menehi kuwi woro-woro, kanggo ndeleng sapa waé nanging salah siji sing wis teka. Manawa dheweke tau ngenteni kanggo Alain Delon lan Montgomery Clift, nanging sawise ngebotake pros lan cons, iku manawa ora prawan lawas, tayang, lan isih apa-apa. Lan banjur bakal arep ing karakter beda, kang ora perang, nanging Uni rong maha kanggo nyilem ing ora cepet-cepet. Lan ana panjelasan mlebu nalar: dheweke kepengin kanggo nggawe wong wong lan kang ora arep kanggo ngganti. Pemimpin ora arep kelas ngisor ora bisa. Corny. Lan banjur. Iku tansah mengkono nalika wong-wong, ana prakara apa jenis kelamin iku, ora ndelok wong liya, kayata padha, karo kabeh vices, anxieties lan karep. Bayangan kita muter karo kita kejem guyon yen sampeyan duwe sok-sok kanggo mbayar rega dhuwur. Nanging kanggo kredit saka heroine Irina Kupchenko, dheweke ing paling ndadekake lan nyoba kanggo ngerti pahlawan Alexander zbrueva. Kanggo ngerti lan nampa. Lan iki perjuangan internal, iku bakal pungkasan ing salawas-lawase anggere minangka lomba manungsa ana. Minangka bukti saka tembung dheweke, ngandika pacare ing mobil, lan bandhulan dheweke swasana ati wanita lan kondisi. Nanging apa fitur: wong tanpa tartamtu panggonan, ing pursuance saka Alexander zbrueva, wis raos poto-worth. Paradoks, nanging kasunyatan. Lan iku ora bisa digatèkaké. A sosial serius drama, mbok menawa dhasar ing sawijining basis. Panjenenganipun sing ndudohke pawulangan saka film iki, mbok menawa golek rasa seneng kulawarga. Kasepen = bab elek, utamané nalika iku wis dawa wanita piyambak: ora kulawarga, bojomu lan anak. Kapindho, utamané keenly felt lack saka katresnan lan kulawarga nalika wong wadon dadi lawas lan lawas Kasepen ing umur kejem bab lan ana bisa ora panggedhe. Iku ing wektu iki utamané arep tentrem ing sepi tarub, bocah-bocah lan bojomu. Kanggo marga saka kulawarga hearth wadon siap kanggo apa-apa, malah paling ranyono, akeh lan nekat iku. Amarga wong wadon digawe kanggo kulawarga hearth. Ing sumerep sawijining maksud lan makna ing gesang. Kepinginan wong sing ana ing cedhak, lan sok-sok mung sawetara, ana wong kanggo care, katresnan kanggo dadi konco wong minangka konco tembok watu. Uga, karo mentality kuwi kita rusia wanita. Iku kerep mengkono sing ing diwasa ora bisa choosers, lan wektu lan sabar ing casting katampi tetep sawetara Lan iki amarga ing kabeh muda lumaku, have fun, ora mikir bab kulawarga, mbangun grandiose plans ing panelusuran Pangeran ing jaran putih, looking for karir lan kulawarga urip ora perlu. Banjur dumadakan, pikiran sing saka youthful pratélan lan impen, sampeyan miwiti kanggo katon ing gesang realistically, nanging kasep. Nanging kanggo kabeh, cepet utawa mengko isa dawa-ngenteni Katresnan. Ora wong-wong sing ora pantes kang Katresnan, lan ing film iki ing page ora kaya saben liyane, lan banjur ambruk ing katresnan lan pangerten. Iku ora katon ing bisnis. Ing katon kurang temen beda siro wong-Wong sing biasane mbukak cukup dumadakan lan ing kahanan beda, minangka ing film iki, kaya dongeng Cinderella utawa Putri lan swineherd dening Hans Christian Andersen Katresnan matrapi: ndadekake alkohol lan parasit hukum-abiding lan ngrawat bapa lan bojomu sing nuduhake film iki.

Film iki dijupuk kaya banyolan, sarcasm, nanging iku cetha babras topikal masalah sosial dipun damel film supaya cedhak kasunyatan, dipercaya, relatable wong, ing rusia. Kadhangkala ora duwe idea sing bakal mangsa bojone, bojo raja utawa alkohol, laundress utawa Putri lan kadhangkala iku film Heroine Claudia iku salah siji saka wong-wong wadon sing katon kanggo comfort, berjuang karo kasepen, goleki pangerten, kulawarga cosiness. Nalika wong wadon tresna dheweke bakal nindakake apa-apa kanggo katresnan lan kanggo wong dheweke tresna. Katresnan iku tau kasep kanggo katon kanggo Kasepen, misunderstanding, kepinginan kanggo dadi karo wong tortured lan kamomotan wong. Everyone copes karo masalah iki minangka paling apik kang bisa: maca, gadhah fun, ngombé Lanang sosial kang. Kita kabeh arep cinta lan tresno. Kasepen kudu ketemu lan dadi sabanjure kanggo Manggon bebarengan, lan urip kita piyambak punika salah. Kajaba iku, ing masyarakat mbutuhake kanggo bakal nikah-nikah, karo bunch saka bocah-bocah. Iki, ing mratelakake panemume, iku rasa seneng lan nilai wong, amarga rego kulawarga malah Sanadyan kadhangkala kulawargané arep ing gusti Allah mirsa apa. Nalika seneng, ketemu siji ing yuta, banjur ora ketompo carane akeh dhuwit kang wis, apa katon lan status sosial Sing lagi seneng karo wong lan sing paling iku. Iku mung dadi mengkono sing iki film iki iki piye wae kahuripan kanggo sing godhongé amba massa saka wong. Mbok menawa amarga kang sawetara dekade ahead kang wektu. Ing agêng -rong puloh masalah saka kasepen saka wong-wong iki malah luwih leukemia, nanging ora nyandhang ukuran gedhe kuwi minangka dina iki. Heroik Claudia wis dictated luwih dening meksa saka masyarakat, tinimbang bakal apik lan pangertèn umum. Dheweke saya crushes nikah kanca, sengaja nyebabake dheweke inferiority komplek. Ing karya saka pegawe kanggo ngrembug dheweke urip pribadi, utawa rodo lack saka iku. Lan banjur ana pepadhamu karo masalah padha diiseni menyang gendhakan. Masyarakat terus kanggo push lan sawise panggolekan munggah iklan. Nemtokke mratelakake panemume sawijining, ora menehi fokus, luwih apik kanggo nimbang nemokake. Ing syarat-syarat tumindak banget mestekake. Zbruev apik lan tansah ing kabeh peran. Malah ing paling pemandangan serem, iku dadi metu pancen cahya tumindak. Malah sing ora duwe omah tak sawetara banget careless lan nengsemake. Kene ing I. Kupchenko peran luwih angel. Kanggo muter raos isin, wirang utawa pencegahan lan ora kanggo overplay, lan kanggo nyimpen pasuryan tugas angel, nanging dheweke coped karo brilliantly

About