sekolah Swedish kanggo pengungsi, pendidikan kanggo wong diwasa ing Swedia

Lan aku bisa kanggo interview Dean

Hello, pamirso dearAku kaya kanggo introduce sampeyan salah siji saka swedia sekolah dina iki. Aku ing Studio saiki. Nalika - kaya aku sinau sadurunge-dina iku dina pungkasan, lan aku wis rampung iku. Sekolah wis disebut"Kawruh". Sayange, padha ora ngidini kula kanggo nggawe video kanggo alasan keamanan, amarga lagi tanggung jawab kanggo wong, kanggo safety, supaya ora ana siji tumiba menyang kamera, akeh wong ora arep njaluk menyang kamera. Nanging aku iki diijini kanggo njupuk sawetara foto lan aku nuduhake wong-wong mau. Saka liyane, lan bab monstrous lingkungan kene, yen sampeyan bisa sijine iku cara sing. Mugi iku bakal menarik banget. Ing Umum, kita miwiti karo foto lan terus karo pitakonan. Ayo kang miwiti karo tampilan saka Dalan, ing Dalan.

Aku takon dhewe sawetara pitakonan penting

Kabeh iku neat lan resik. Banjur ana lobi. Ing mburi ana sing rak-rak karo buku-buku, buku free sing bisa nyilih, maca lan ora mbayar. Banjur ana kamar, dalan asring rame, wong-wong sing mlaku-mlaku, kamar iki mineral, lan ana, iku sepi, ora ana siji bisa nindakake apa-apa kanggo disturb sampeyan. Iku biasane tansah mbukak.

Uga, kabeh sekolah sing dilengkapi karo komputer, komputer sing disambungake menyang Internet, sampeyan bisa njagong, nindakake samubarang.

Supaya informasi iki Papan asring guliraken sak sekolah. Ana uga ads kene, sampeyan bisa tuku, ngedol buku, tuku buku kanggo nyimpen sawetara dinar. Uga, kabeh sekolah sing dilengkapi karo peralatan-teh, kopi, coklat, hamburgers ing salah siji wangun utawa liyane, cemilan cilik, bar cemilan. Saben sekolah isih nduweni tabel, ing Swedia iku banget dikembangaké, iku ora soko sing wis dikembangaké, lan akeh wong nggawa pangan ing kontaner plastik. Iki normal ing kene, ora ana siji isin, biasane everyone ndadekke pangan lan pangan kene sak ngilangi, sak ngilangi. Ana gelombang mikro oven kanggo panas pangan, kulkas, ceret karo banyu. Saiki kita nguripake kanggo sisih liya saka video, kanggo interview. Bener, ana apa-apa liya kanggo ngomong ing sekolah. Becik TV interview.




Free tanpa registrasi video chatting karo bocah-bocah wadon free video Skype Free free video Free Moscow chatting roulette plus karo bocah-bocah wadon ngendi kanggo njaluk kenalan free tanpa watesan Omegle kanggo free tanpa pendhaftaran Free video karo cah wadon chatting tanpa registrasi chatting roulette tanpa ads