submit


Nanging katon salaras kanggo titik sing yen kita ana ing kahanan ngendi ana sabanjuré ketok sing masalah transcends lm. Yen sampeyan ora takon kanggo nerusake, sampeyan bisa ora malah ngerti yen sing paling pindhah uga utawa ora. Banjur manawa sing paling nimbang sing nggantheng gawe tanpa mlaku maju, nanging ora masalah paling gedhe ing kahanan iki, lm en ngerti carane kanggo nindakake ketok. Nanging yen kita nganggo saka wanita objectively diakses, ndadekake kabeh prabédan, uga dadi manawa lan nyoba iku, aku mikir iku ketok. Ing kasunyatan sing nalika salah siji nyoba lan wadon, nampa keamanan lan boosts poto-ajining, lan ya, lan uga aman kanggo sawise mungkin, yen sampah lan kasuksesan saka negatif iku ora ayu sing bakal mimpin kanggo whining lan prekara-prekara liyané, nanging sing urip mung siji lan ora mikir bab iku cukup kanggo nggawe kula seneng, ora sing aku looking for a model (kang banjur fashion, lan kabeh ing lingkungan sing l iku nyedot) nanging cah wadon sing aku lan sing ambruk ing katresnan. Yen aku wis kanggo njupuk salah siji sing aku ora appreciate mung kanggo ndeleng sing padha sing gegandhengan lan njupuk adoh panginten banjur aku dhewe, lan aku njupuk loro saka spades saka sing gedhe-gedhe sing aku seneng. Sing ngandika, aku digunakake ing dhewe kanggo nambah dhewe fisik lan aku panggolekan bebarengan bisnis project dhewe kanggo nggawe awis lan kanggo kepuasan pribadi minangka pakaryan aku dadi rodo siluman. Uga, aku arep kanggo intensify lelungan ing Bulgaria, amarga aku golek wong ayu lan banget beda saka stereotype saka wanita saka sisih wétan. Sampeyan ngerti apa tenan serangan Francis. Wong wadon, senadyan kang landslide ing seduction, iku meh tansah manawa dijupuk, lan kang pracaya, sing mangerténi, mungkin sing. Nalika wong, kanggo bab mati, utawa mungkin salah utawa kikuk sing sarujuk tanpa malah sadhar iku, iku tansah ends munggah loro saka spades. Lan iki senadyan kita nyoba mungkin tansah nambah dhéwé. Dawa siji kamulyan yen iku pancene worth, lan kabeh spring, amarga gaweyan muspra digunakake. Kanggo dadi cetha: aku ora duwe karo kabeh wanita eh. Tebih dadi saka kula kanggo hipotesis iki, iku tegese aku ora ngerti tengen digunakake. Aku mutusaké tansah nyoba, mung nalika aku kaya, aku ora arep kanggo dadi isi karo (utawa aku arep dadi model eh), nanging mengkono iku arang banget amarga campuran saka faktor sing aku ora bakal golek dhewe meh ora tau (antarane estetika lan karakter). Iku bener sing aku metu sethitik, ora lali iku, banjur c’ iku uga bagéan saka sandi fault. Ing pungkasan, sing luwih apik kanggo nglakoni piyambak padha s, lan waca prakara mengko, sing ora kanggo kelakon ajaib-soko ing sawetoro wektu. Aku wis digawe sandi filsafat urip. Wong wadon, ing rata-rata, ala suitor. Arang banget kikuk lan pracaya dadi alluring, lan kritik lanang cedhak. Maha lan Maha. iku sing merek Dagang Kadhaptar — Kabeh hak-hak dilindhungi undhang-undhang — reproduksi boten Pareng, malah sebagean. kanggo tujuan statistik lan kanggo pandhu arah uga leukemia pihak katelu cookie. Miturut terus kanggo nelusuri ing situs iki, bali ing ngisor iki, kanthi ngeklik ing link nang utawa malah dening nggulung, dokumen idin kanggo nggunakake

About