Iku ora langka kanggo ndeleng wong enom lan wong wadon sing lawas tanggal lan duwe kuat banget seksual lan sesambetan romantis, kang defies tradisional lawas lanang, wadon enom nyetel-up sing kita digunakake kanggo ningali.

Page, kasunyatan sing kuwi dating kahanan isih luwih raelok ndadekake kabeh liyane manca lan macem. Akeh enom wong lanang sing mimpin kanggo wanita sing taun lawas saka padha utawa luwih, minangka iki wanita asring luwih manteb ing ati lan liyane nggawe coro sexsual mimpin lan hasrat saka wanita enom. Iki enom wong lanang sing loro-curious lan bungah bab dating wong wadon sing, ora isin apa dheweke kepengin nggawe coro sexsual, kados enom bocah-bocah wadon saka umur dhewe sing asring bingung bab mung bab kabeh, kalebu sing romantis lan seksual kepinginan. Sing hubungan antarane wong enom lan wong wadon sing lawas iku kamungkinan kanggo dadi supercharged dening kombinasi saka wong enom s puncak drive jinis lan lawas wong wadon s kapercayan, pengalaman lan dheweke dhewe drive jinis. Ana sawetara liyane milutaken alasan kanggo apa lawas wanita luwih atraktif kanggo enom wong lanang. Lan mesthi, sawijining s ora rahasia sing wanita ing thirties lan forties wis akeh sing luwih dhuwur jinis driver saka sing gedhe-gedhe ing twenties sing. Sing luwih dhuwur drive jinis nerjemahake, ing antarane bab liyane, menyang kang luwih langsung karo wong-wong. Luwih diwasa wanita uga kasengsem ing partner enom wong metu saka gedhine penasaran apa iku ngrasa kaya dating wong enom, lan uga amarga biasane enom wong lanang sing luwih agile, aktif, semangat.

Kang watara enom wong ndadekake wong wadon aran enom uga

Ora ana wong wadon wis kepincut kanggo wong sing kentang kursi utawa sing tukang kanggo menek pesawat saka undhak-undhakan tanpa kang metu saka ambegan, utamané yen wong wadon dhéwé aktif banget. Enom lanang duwe drive jinis kuwat lan sing alamiah hungrier kanggo wong wadon s awak. Sawetara iku sing luwih flattering kanggo wong wadon sing lawas saka kang karo enom wong sing craves dheweke awak lan sing luwih semangat kanggo dadi cedhak dheweke fisik saka sembarang lawas wong bakal. Asring, wong enom lan wong wadon sing lawas bakal arep bayaran ing ngarep sing sesambetan sing bakal dadi sembrono, lan sing padha ngirim ora nyana sembarang prasetya saka saben liyane, amarga padha ngerti sing ing pungkasan sing sesambetan iku kudu ono amarga saka ketoke irreconcilable umur prabédan. Pambrontakan nanging, kasunyatan banget sing wong loro mbusak meksa saka prasetya saka interaksi mundhak atraksi seksual lan passion menyang saben liyane lan kepinginan kanggo dadi karo saben liyane, minangka sesambetan sing ora clouded dening ngedeni lan komplikasi saka prasetya, sesambetan long-term lan masalah related. Minangka asil sing tambah romantis passion lan seksual sambungan, loro wong sing bener luwih kamungkinan kanggo berkembang raos kuwat kanggo saben liyane lan aran banget ditempelake kanggo saben liyane soko padha tau ngrancang kanggo, nanging uga soko sing mengkono cukup kerep lan supaya adoh ngluwihi kontrol. Iki ing gedhe amarga iku mung mokal kanggo wong wadon kanggo duwe wektu gedhe karo saben liyane, seneng seksual khusus sambungan liwat wektu dawa saka wektu lan ora berkembang raos kanggo saben liyane. Ana uga liyane pinunjul alasan kok wong enom bisa uga utamané seneng dating wong wadon sing lawas. Dadi, apa ngirim wong wadon apa kudu dheweke ora wis diwiwiti gendakan enom wong ing a panggonan pisanan. Dheweke kudu wis cut iku sanalika dheweke felt dheweke ana ngembangaken raos kanggo wong. Utawa dheweke kudu terus ningali wong, seneng gendakan wong minangka akeh minangka dheweke bisa nalika dheweke bisa, lan ora padha sumelang ing bab kasil saka kahanan kakehan, tanpa mikir bab mangsa akeh banget. Aku don ‘t mikir wae wong wadon sing bisa nemokake absolute lan unequivocal jawaban kanggo pitakonan iki, lan aku sakbenere don’ t pracaya sing jawaban kuwi ana, minangka iku bakal akeh banget gumantung ing tartamtu wadon s gol lan kabutuhan ing titik tartamtu ing gesang dheweke. Wong wadon sing lawas bisa duwe wektu paling gesang dheweke gendakan lan semangat, macem, atraktif wong enom, nanging dheweke uga kamungkinan kanggo aran dheweke wis mbuang wektu dheweke kang karo enom wong lan ngerti sing iku ora arep kanggo nguripake menyang hubungan long-term, tinimbang nggayuh sesambetan karo wong karo kang dheweke bisa netepake kulawarga lan duwe anak ing mangsa cedhak minangka biologi bakal dictate kanggo wong wadon sing wis weruh sing dheweke jam biologi ticking.

Nanging banjur maneh, ora saben wong wadon kepengin kulawarga lan anak

Mesthi, prasetya, kulawarga lan anak sing bab pungkasan ing wong-wong wadon s atine sing felt suffocated ing hubungan sadurunge utawa pernikahan, tindak liwat tantangan divorce utawa nglarani break-up, lan sing aran nggusah kanggo seneng lan ngrameke sing mentas ketemu ingatase hak bebas. Wekasanipun, siji ora bisa objectively maringi pitutur wong wadon apa dheweke ngirim tanggal enom wong, mung minangka dheweke mangertã © ni apa dheweke gol sing, lan mung dheweke ngrasa dheweke perlu lan kepinginan sing ing tataran tartamtu ing gesang dheweke ngelingi kahanan unik dheweke saiki negara emosi lan dheweke gendakan kepungkur. Kuat hubungan fisik bisa uga mung dadi soko dheweke perlu kanggo seneng urip lan bakal ditampani saka dheweke sadurunge break-up utawa disappointments ing wong. Sawetara wong sing setya kanggo manggon saben wayahe kanggo sawijining kebekan lan bakal nindakake apa padha bisa kanggo seneng apa padha duwe nalika padha isih duwe iku. Wong wadon sing belongs kanggo kategori ngirim seneng panjenengan hubungan karo wong enom lan kabeh keuntungan lan thrills, nalika pangling yen iku pungkasanipun bakal dadi liwat amarga ora ana siji kang fault. Wong nimbang pendekatan ndhuwur kanggo urip bakal duwe tanggung jawab utawa malah sembrono, lan aran luwih nyaman planning urip sing metu, kalebu sing tresna gesang. Wanita sing dadi kagungane kanggo kategori iki ora bakal seneng tancep watara wong, yen padha ngerti ing advance sing ora arep ngendi wae lan wis ora ana potensial kanggo nguripake menyang nyata kemitraan. Mung sing ngerti kang kategori sing kagungane utawa kang category sampeyan arep kanggo dadi kagungane, lan yen sampeyan nemtokake kang pendekatan mathuk filsafat urip, sing ana kamungkinan kanggo nggawe pilihan hak kanggo dhewe diwenehi kahanan unik, uga apa sing perlu lan arep ing titik tartamtu ing gesang panjenengan

About