Kita pungkasanipun miwiti nulis kanggo saben liyane, nanging dening februari ana banget akeh karya apa kanggo terus nulis kanggo kula. Aku wis temenan ora kejawab aksara lan wanted kanggo ngerti apa wis kedaden ing urip kang.

Aku wis ora dipilih, nanging kanggo nerjemahake kabeh saka inggris lan portugis. Banjur aku digawe anyar pen PAL sing ana Belarus, nanging wong pancene inspirasi kula: skills padha luwih dhasar saka mine, lan ing pangertèn kita miwiti kompetisi: sapa sing bisa nganggo basa inggris luwih apik? A taun salajengipun, piyambakipun ngakoni yen aku bisa nganggo swedia sing luwih apik saka sing paling saka wong-wong mau.

wong, nanging aku ora mikir kita bisa nindakake padha

Taun iki aku ketemu akeh Swedes lan diwiwiti nganggo swedia fluently. Aku bisa kanggo njaluk beasiswa,»panas kursus inggris»ing Institut swedia lan sinau basa sacara intènsif karo liyane mahasiswa kanggo rong minggu. Iku seneng-seneng! Sawise nalika, ing paling swedia salah siji kanggo kutha teka, lan aku sengaja dibukak salah siji saka wong-wong mau, nanging sing crita liyane

About