submit


Travel banget menarik. Sampeyan bisa sinau babagan budaya, basa, masakan lan tradisi saka negara ngendi sampeyan lelungan, sampeyan bisa visit akeh musium. Ana, nanging, sawetara saka kangelan. Wong liyo sing nerangake, contone, ing Italia, wis sawetara masalah. Miturut kula, kanggo ngerti basa iku penting banget. Iku perlu kanggo ngobrol karo wong-wong ing musium, karo polisi, mungkin kanggo dalan. Minangka sampeyan bisa, nanging, takon ngendi kanggo pindhah, nalika sampeyan ora malah ngerti English. Ana akeh turis sing nganggo mung rusia, utawa mung spanyol, utawa mung prancis, lan kanggo ngomongake karo lokal (native) ing basa ibune. Mbayangno expression saka italia, nalika rusia nyuwun. Luar biasa. Liyane masalah iku iklim. Ing Italia ing mangsa panas, ana derajat: kanggo rusia iku mokal kanggo nolak kanggo iki suhu, lan kosok balene. Carane bisa italia urip ing Rusia mangsa. Iku ora gampang banget. Kanggo ngilangke kasalahan, sampeyan kudu sinau sing dicokot saka sajarah lan budaya saka negara. Sinau prasaja sentences, contone: ‘good morning, matur nuwun, aku ora ngerti ngendi iku Colosseum. Aja wedi. Ana tansah cara metu. Travel banget menarik. Lan bisa sinau babagan budaya, basa, masakan lan tradhisi ing negara kang sampeyan lelungan, lan sampeyan bisa visit akeh musium. Ana, nanging, sawetara saka kangelan. Wong liyo sing nerangake, contone, ing Italia, wis sawetara masalah. Ngerti basa iku penting banget. Iku perlu kanggo ngobrol karo wong-wong ing musium, karo polisi, mungkin kanggo dalan. Minangka sampeyan bisa, nanging, takon ngendi kanggo pindhah, nalika sampeyan ora malah ngerti English, kewan omo sing akeh turis sing nganggo mung rusia, utawa mung spanyol, utawa mung prancis, lan kanggo ngomongake karo pedunung ing basa ibune. Mbayangno expression saka italia, nalika rusia nyuwun, Temenan, liyane masalah iku iklim. Ing Italia destateci sing derajat: kanggo rusia, iku mokal kanggo nolak kanggo iki suhu, lan kosok balene. Carane bisa italia urip ing Rusia sak mangsa. Iku ora gampang banget, kanggo, sampeyan ngerti ngilangke kasalahan, sampeyan kudu sinau sing dicokot saka sajarah lan budaya saka negara. Sinau prasaja sentences, contone: good morning, matur nuwun, aku ora ngerti ngendi iku Colosseum. Aja wedi. C tansah cara metu. Travel banget menarik. Sampeyan bisa sinau babagan budaya, basa, masakan lan tradhisi ing negara kang sampeyan lelungan, lan sampeyan bisa visit akeh musium. Ana, nanging, sawetara saka kangelan. Wong liyo sing nerangake, contone, ing Italia, wis sawetara masalah. Miturut kula, kanggo ngerti basa iku penting banget. Iku perlu kanggo ngobrol karo wong-wong ing musium, karo polisi, mungkin kanggo dalan. Minangka sampeyan bisa, nanging, takon ngendi kanggo pindhah, nalika sampeyan ora malah ngerti English. Ana akeh turis sing nganggo mung rusia, utawa mung spanyol, utawa mung prancis, lan nganggo pedunung ing basa native. Mbayangno expression saka italia, nalika rusia nyuwun. Luar biasa. Liyane masalah iku iklim. Ing Italia ing mangsa panas, ana derajat: kanggo rusia, iku mokal kanggo nolak kanggo iki suhu, lan kosok balene. Carane bisa italia urip ing Rusia sak mangsa. Iku ora gampang banget. Kanggo ngilangke kasalahan, sampeyan kudu sinau sing dicokot saka sajarah lan budaya saka negara. Sinau prasaja sentences, contone: ‘good morning, matur nuwun, aku ora ngerti ngendi iku Colosseum. Aja wedi. Ana tansah cara metu. Apik banget, Aku wong mung bakal iki ukara: a. ing negara kang sing arep, ngerti contone, asing sing arrives ing Italia sampeyan bisa duwe masalah, a. kanggo ngerti basa (iku becike kanggo ngerti basa)

About