Rapat-rapat kurban paseduluran lan integrasi ing tingkat individu

Newcomers asring duwe swedia kanca sing mbantu wong-wong mau sinau Swedish lan ngerti swedia masyarakat

Sawise diadegaké, sampeyan kerep duwe kesempatan kanggo sesambungan karo wong saka beda latar mburi lan budaya.

Newcomers asring arep kanggo duwe swedia kanca kanggo sinau Swedish lan ngerti swedia masyarakat

Sawise diadegaké, sampeyan kerep duwe kesempatan kanggo sesambungan karo wong saka beda latar mburi lan budaya

About