Saka Rostov-Ing-don Rostov

Turis lan ahli manca highly Ngormati panggonan iki

Kutha gedhe dumunung ing sisih Kidul-Kulon saka Rusia, iku Kutha kanthi pedunung luwih sakayuta wong karo karo aglomerasi Luwih saka yuta wong - salah Siji saka limang paling gedhé Agglomerations ing negara, utama industri, Komersial lan logistics tengah, railway Lan automobile hub.

Iku sing menarik iki ora Mung ibukutha saka wilayah saka Jeneng sing padha, nanging uga Kabeh southern distrik Federal.

Iku didegaké ing tengah abad Kaping-Kawolu dening pribadi supaya Maharani.

Iku wis sawetara uga-diadegaké Populer jeneng, kayata Vorota Kavkaza, Rostov-Papa, lan liya-liyane. Stadion lokal Rostov-arena tuan Rumah cocog saka Piala donya FIFA.

Akibaté, kutha ngetik ndhuwur limang Paling sarujuk panggonan kanggo manggon Ing negara.

Ing peta saka Rusia, sampeyan Uga bisa golek kutha liyane Saka jeneng sing padha, dumunung Ing sisih Lor ibukutha ing Yaroslavl wilayah. Mulane, ana App iki, kang Tegese kutha iki dumunung ing Sisih tengen Bank don kali. Padha ngomong yen ing kutha-Kutha Azov lan Bataysk bisa Dicaplok kanggo wilayah saka Federasi rusia. ing tingkat legislative pindhah menyang Rostov, banjur iku bakal dadi Kutha paling gedhé katelu ing Rusia. Ana akeh bioskop ing Rostov Sing bakal worth ngunjungi, nanging Sing paling disenengi iku Gorky Akademisi téater, kang presented ing Pameran arsitektur prestasi ing London Ing wangun saka mock-up, Amarga iku cetha wakil saka Gaya iki ing arsitektur constructivism: Gloomy kubik formulir padha populer Ing awal abad rong puloh. Turis karo anak sing dianjurake Kanggo ngunjungi Ngadeg wayang téater, Ngendi sampeyan bisa ndeleng pagelaran Menarik saben minggu. Yen kita ngomong bab museum, Banjur, mesthi, sampeyan kudu pindhah Menyang Museum daerah search lore, Ngendi sampeyan bisa mangerteni sing Ora mung bab kutha, nanging Uga bab kabeh wilayah. Iku uga penggalihipun dhumateng kanggo Ngunjungi Museum of fine arts, Ngendi ana loro ing nglumpukke Lan ing pameran conto saka Kuna rusia arsitektur: lambang, reca, etc.

Kanggo rapat-rapat lan mlaku Karo anak, Rostov zoo dianjurake, Ngendi sampeyan bisa ndeleng kéwan Langka ing habitat, cedhak segara.

Ing kutha wis unik mangsa Circus, kang iku salah siji Saka sepuluh sing paling endah Ing Eropah.

Ing Rostov, ana akeh taman Lan squares ing ngendi sampeyan Bisa ketemu, lumaku lan duwe Wektu apik, utamané ing mangsa anget.

Yen sampeyan duwe kepinginan kanggo Ngombe, njagong karo kanca-kanca, Sing karaoke, banjur iku saranake Kanggo ngunjungi klub ngendi padha Klumpukne kanggo nindakake lagu favorit Miturut kondhang rencana.

Pemuda lokal asring ketemu ing Metro klub, ngendi ana penake Atmosfer loropaken lan tamu saka Kutha sing diundang kanggo iki institusi.

Bayern klub tansah wis seger Bir lan banget cocktail menu, Panggonan iki wis digawé kanggo Wong-wong sing tresna éca Ombenan lan cemilan utawa sing Connoisseurs saka éca ombenan. Iku paling apik kanggo tari Ing wengi disko Med, kang Mbukak nganti jam. Kajaba iku, ana akeh panggonan Kanggo plesir sore ing Rostov, Utamané ing tengah kutha, ing Ngendi ing konsentrasi saka kuwi Institusi maksimum.




video chatting kamar chatting roulette tanpa registrasi kanggo free video Free for free Aku arep kanggo ketemu sampeyan live stream wong kanggo ketemu pendhaftaran Dating site gratis online chatting roulette gratis foto Free Camping free kanggo sesambetan serius