Salah siji saka artikel sing wis kepincut paling respon punika babad sing aku wrote luwih saka limalas taun kepungkur, majalah rusian kanggo wong-wong (kayata swedia cafe). Wicara iki bab wong rusia saka titik tampilan minangka (banjur) negrutskii wadon. Iku ana dicokot fun, lan ilang cocktail. Contone, aku wrote sing rusia wong-wong sing dadi lonnfeta bubar mandegake ngombé vodka lan miwiti ngombé bir, kang ana akibat saka ambruk saka Uni Soviet, nalika dumadakan akèh Western bir muncul ing toko. Nanging ana serius akibat ing teks, kang ana sing rusia wong-wong terus kanggo mikir sing padha wis hak kanggo ngombe ing kabeh, ing supaya kanggo ngurangi pancet gerah sing urip ndadekke. Wong rusia wis temtu nandhang akèh ing sajarah, nanging iku ora bener sing rusia wanita wis nandhang uga. Nanging, mung wong bisa nampa gerah minangka cilik, yen perlu, meager piala. Rusia wong ngerti sing iki kertu sing dadi ngarep karo akeh rusia wanita. Ing wektu sing padha, iki gerah alesan kanggo wong-wong mau kanggo njupuk tanggung jawab kanggo akeh iku angel ing gesang. Ing dina iki aku bakal pitutur marang wong sing mbokmenawa ing babad punika sethitik beda, nanging sawetara iku isih koyone cocog. Akeh banget wong-wong ing Rusia isih madhakaké karep karo katresnan. Iki ora apa aku ngalami, nanging apa rusia wanita asring ngomong.»Oh, dheweke ngrasa nuwun kanggo wong, banjur padha bakal rauh dadi saperangan,»sampeyan kerep krungu, contone. Wong iki sabdho nalika piyambakipun gampang ngapura. Rusia wong njaluk adoh karo akèh, kaya wong wadon sing tau bisa. Aku ora ngerti carane akeh kulawargané, aku ngerti sing ing Rusia, kirim-Soviet ing negara, sing ilang property utawa apartemen kanggo macem-macem alasan. Nanging nalika wanita ing kulawarga muter munggah lengen klambi lan njupuk sawetara skitjob kanggo feed kulawarga, tinimbang sampeyan nemokake wong ing ngarep kroso nuwun kanggo awake dhewe lan ngombé. Bojo bisa sumpah kanggo wong-wong mau lan pirembagan kabeh limo tulisan bab gusti yésus karo kanca-kanca, nanging dheweke ngapura lan terus kanggo mutah, mung bojomu njupuk dhuwit kanggo tuku ing paling siji botol omben-omben. Dheweke godhong kanggo wong, ora»amarga iku disgrace kanggo wong lan sing digunakake dheweke bakal njupuk care saka wong.»Kang ora dheweke bakal pungkasan minggu tanpa kula.»Nanging, wong wadon iku arang banget isin kanggo ngombe. Padha ditrapake kanggo sesambetan karo bocah-bocah. Tanggung jawab kanggo anak meh tansah dumunung karo wong wadon. Dheweke wis hobi, dheweke travels karo kanca-kanca, lan kang wis bisa.

Wektu ora ninggalake kamar kanggo karya riset lan wis Dhilahm layanan. Dheweke wis mirsa, yen dheweke dadi ngandhut, dheweke risiko rusak proyek dheweke, amarga dheweke lanang juragan mikiraken dheweke bakal ora mung dadi ing ninggalake ibu, nanging uga ing cacat ngerti yen bojone ora bakal nindakake iku. Ing cilik saka divorce, anak sing tansah karo ibu, lan ing paling bojomu kebayar alimony (lawas, nanging isih menarik survey nuduhake yen taun iki mung persentasi saka alimony wis mbayar dening bapa). Bapak uga wis kanggo pindhah menyang kutha liyane utawa negara — soko sing dicekel bocah bisa uga kudu bapak, apa-apa arep kanggo ngluwihi. Aku ngerti sing akeh wong rusia sing meh tau ngalahake anak-anake, sanajan padha duwe kabeh prasyarat kanggo iki. Liwat taun, aku wis ngedika kanggo wong akeh (bapa, ibu-ibu, psikolog, sosiolog, sajarawan lan pokrol) bab apa wong rusia, kaya wanita, ora aran perlu kanggo njupuk tanggung jawab liyane kanggo kulawargané utawa malah kanggo awake dhewe. Paling wong sing pracaya iku ana ngédap sajarah Rusia sing digawe rusia, wong iku banget, lan rusia rama ora ana. Revolusi, perang sipil, loro perang donya lan Googlegram wis akèh saka wong.

Wong-wong sing padha slamet trauma

Wanita wis kanggo njupuk tanggung jawab. Padha wis kanggo ngganti wong, loro ing lapangan lan ing mundhakaken anak. Ing wektu sing padha, generasi kabèh lanang tansaya munggah tanpa lanang model peran. Yen sampeyan miturut teori ora duwe rama, nanging ing laku sampeyan ora duwe siji, iku hard kanggo dadi apik rama. Yen sampeyan ora bisa karo dhewe lan arep kanggo break cithakan. A survey conducted ing rusia Karelia wis ditampilake sing kira-kira sangang puluh persen saka bapa aran sing lagi diputer lan peran penting ora mung ing kanggo pangembangan saka anak, nanging uga kanggo sehat lan bahagia urip, nglampahi wektu karo anak-anakmu. Ing taun anyar, iku wis diwiwiti ngetokake sawetara karton proyèk saindhenging Rusia. Ana majalah lan situs ing Internet sing wis diwiwiti kanggo rembugan ing loro-lorone — kaya karton nggulung. Akeh kutha-kutha saiki duwe papascoscolor ngendi mangsa, amarga leluhur bisa ketemu wong ing kahanan sing padha kanggo pirembagan bab raos lan masalah. Ing Saint Petersburg layanan sosial uga bisa miwiti kanggo meksa ora duwe tanggung jawab bapa kanggo lelungan kanggo Pappasole luwih care kanggo anak-anake. Ing kutha Berezovsky cedhak Yekaterinburg, klompok saka wong-wong sing diklumpukake dhuwit ing urinals kanggo reca ingkang nggambaraken cah wadon sethitik karo mbukak penyelundupan. Reca disebut»Daddy, ana ing ngendi sampeyan?»yakuwi kanggo nggawe kutha bapa mikir yen padha ora bisa nglampahi wektu karo anak-anake liyane asring. Bubar, aku ketemu wong enom, mentas dados rusia rama sing marang kula sing rama iki rusian warga. ora ana maneh kasengsem ing mburu, nanging sing paling iku menarik kanggo nonton pembangunan saka putri sethitik. Senadyan kasunyatan sing iku katon luwih kaya kucing cilik, iku bakal dadi luwih manungsa. Aku arep kanggo pindhah karo dheweke menyang mburi. Aku ngarep-arep sing dheweke komunikasi bakal nggawe seneng dheweke, lan mbok menawa nalika dheweke nemu lawas, dheweke putri bakal milih wong kang dheweke bakal aran nuwun kanggo kanggo macem-macem alasan

About