Pimpinan partai Annie Lef gagal kanggo mbentuk pamaréntahan anyar.

Dina iki dheweke ngandika dheweke gagal. Ing mangsa, kabeh kekawin karo anak ing Swedia bakal dilarang dening hukum. Ora ana siji bisa nikah karo anak. Malah yen padha wis nikah nalika aku teka Swedia. EU pengadilan ngawisi sniffing ing negara liyane. Mung ing Swedia wis diijini kanggo ngedol snas. Ora ana liyane negara EU, EU. Akeh wong ing Swedia olahraga kanggo nalika. Meh setengah saka kabeh Swedes ana ing miskin kesehatan. Gymnastic peneliti sing ngandika wis mandegake ing Stockholm, Swedia. Pungkasan wengi, Swedia menang penting match bal-balan. Hadiah sing Swedia bakal nampa ing juara bakal tambahan kasempatan. Ana masalah sing amba ing Swedia butuh guru. Iki tegese ing sawetara sekolah, sawetara subjek sing ora mulang. Mentri pendidikan pracaya sing sekolah kudu kurban luwih digital kursus liwat Internet. Yen guru bisa terus pawulangan karo mahasiswa ing kutha-kutha beda ing wektu sing padha. Iku kebak swedia pakunjaran. Mulane, yen luwih kriminal njaluk liyane jangka pakunjaran. Contone, sampeyan bisa duwe tag elektronik. Muni kaya Manager saka fasilitas goodman. Anak lanang loro sing seng di tuduh saka paten pinaten. Jaksa ngandika sing ora duwe omah wong iki diantemi pati ing Huskvarn, Swedia. Pirang-pirang atus wong mrotes wingi ing Swedia marang nggunakake agawe pasukan. Padha nglumpuk ing Stockholm ing Sergels Torg omah. Iku ana ibu-ibu sing diatur ing demo. Anak-anake padha matèni. Asylum wong golek sing ora diijini kanggo tetep ing Swedia bisa nampa dhuwit kanggo bali ngarep.

Grant diarani support

Taun iki, meh saben wong nampa grant. Wong-wong ing Swedia sing apik banget ing daur-ulang packaging bahan. Ing sasi taun iki, luwih packaging iki daur ulang saka ing sadurungé taun. Iku wis ngandika sing ing swedia Agensi pemerintah kanggo pangayoman lingkungan asring banget mendhung ing November. Akeh wong ngomong sing iki werna abu-abu sasi. Iku saèstu Panas taun iki. September pemilu ing Swedia. Kene sampeyan bisa maca kabeh kabar bab pemilu. Sing bisa melu ing swedia pemilu? Apa apa nalika iku wektu kanggo milih? Radio Sweden»Gampang Sweden»jelas babagan carane pemilu sing dianakaké

About