submit


Nadia, rong puluh taun. Ing jinis aku: wong-wong sing bisa nelukaké wong wadon, ugi dheweke, nggawa dheweke kesenengan.

Antonina, umur telung puluh loro, London. Aku arep kanggo duwe virtual jinis karo wong wadon. Kaya atos jinis karo kloso ing subyek iki.

Rima pitulas taun lawas, Moscow. Ing jinis aku kaya: aku kaya kabeh utamané kanggo ngirim wong wadon lan lanang kesenengan lisan

Alex, telung puluh lima taun. Titiraras pelog nem — iku kuwat saka dheweke bakal bareng-bareng nyuda. Alam dimaksudaké peran: iku katresnan, lan dheweke sing dipengini kanggo dadi.

Olga, rong puluh taun, Madrid. Bab kula: Tansah siap lan pengin jinis. Katresnan tresno lan katresnan kanggo caress dhéwé.

Margarita, telung puluh loro taun, Kiev, Ukraina. Gusti enom turunane sing apa-apa cemlorot. supaya ora malah nyoba kanggo nulis kula

Lena, rong puluh taun, Moscow. Bab kula: Cantik pirang tresna enom otot wong lanang, olahraga, lan jinis

About