submit


Sawetara cities ing donya duwe komplek pribadine kaya sing saka Florence. Riko a sawetara dina utawa malah siji dina mung, minangka cilik utamané ing tourism sekolah, sampeyan bisa njaluk roso kesengsem pisanan saka kutha lan ngujo hastily sawetara mung saka sawijining akeh ayu. Ora, tinimbang, ngidini kanggo nembus ing pribadine saka kutha, ing sasi minangka ing saiki, ing watu ing wong. Kanggo pangarep-arep kanggo ngerti nyawa utama saka kutha lan dadi pungkasanipun conquered mulane perlu kunjungan saka sawetara dina lan bola ing wektu. Kanggo luwih Florence punika kutha seni, panggonan ngendi ayu katon saka omah. Lan ing kasunyatan, yen sampeyan mikir sing bab sepuluh saka warisan seni nasional, kanggo apa lagi worth evaluasi iki, iku wis klempakan ing Florence, iki nyebar kesengsem katon dadi uga-didegaké. Malah pengunjung kanggo arep acculturated utawa ora ditampani langsung sok dong mirsani carane jembar wilayah ing kang ngapusi ing akeh pasamuwan-pasamuwan, bangunan umum utawa pribadi kapentingan, ing lurung-lurung kang homogeneity saka kain kutha lan cahya lan bola-ayunan saka roofs sing nguripake menyang prospek unmistakable. Jembar wilayah sing cocok menyang lumahing terlampir ing katelu lan luwih akeh bunder saka tembok, dibangun antarane pungkasan Telulas lan awal Patbelas abad (taun Dante, Giotto, Arnolfo di Cambio), nalika kutha karo sawijining satus ewu pedunung, iki salah siji saka papat utawa limang kutha-kutha utama ing Italia lan Eropah. Sing bunder bakal tetep, kanggo perisakan saka setengah kapindho abad Xix, ing wektu Florence capital, bagean saka Oltrarno, meh utuh, lan ing sisih iki saka Arno kali, Mint menara lan telung lawang tetep sepi ing squares digawe bebarengan avenues saka ring road. Latar mburi sajarah kutha Florence didegaké dening julius Caesar karo jeneng Florentia, ing patemon antara Uni karo river Arno. Ing wangun saka chessboard, khas romawi, tetep panggah ing saindhenging abad tengah periode, nganti construction saka kapindho tembok, ing Florence kang ana uga lengkap ing bank kiwa Arno, disambungake menyang lawas bagéan saka kutha dening saperangan kreteg kalebu misuwur Ponte Vecchio, karo karakteristik kopi, kemasan. Ing abad LIMALAS, Florence teka ing Signoria saka Medici, pengusaha sugih, sing dadi Grand dukes of Tuscany. Florence lan wilayah wutuh tetep ing angger-Medici kanggo telung abad, sajrone kutha ngrambah sawijining maksimum kaluhuraning saka titik tampilan saka seni, budaya, politik, lan ekonomi. Kadipaten grand saka Medici iki diganti, ing abad kaping WOLULAS, Lorena kang dukes, nganti, ing taun kang Tuscany dadi bagéan saka kratoning saka Italia kang Florence ana ibukutha saka. Kutha punika ngarep kanggo illustrious tokoh kayata Dante, Machiavelli, Boccaccia, lan Galileo Galilei lan omahé karya seniman gedhe kayata Michaelangelo, Donatello, Brunelleschi, Botticelli lan Giotto. Ing sajarah pusat ketemu budaya lan warisan seni Florence, antarane paling gedhé ing donya. Jantung kutha ing Piazza del Duomo, ngendi sampeyan bakal nemokake menara Lonceng dirancang dening Giotto, Baptisterium lan Santa Maria del Fiore, Duomo saka Florence, ing construction saka kang wis nyumbang kanggo macem-macem seniman, kalebu Arnolfo di Cambio lan Filippo Brunelleschi. Ing Florence saka dina iki, Ana sawetara aspèk saka Florence saiki sing uwal asring uga luwih enten pengunjung, ora ngomong, ing kasus, kanggo florentines piyambak. Yen Florence memang kutha seni, iku ora mung iki, iku ora museum-kutha, nanging kutha urip lan kebak iku kanggo nemokake, ora kalebu ing pawon, kang ditondoi dening sawijining gamblang, sawijining gamblang, sawijining wisata tradisi, lan ing kang kualitas bêsik sing steak lan banget anggur saka wilayah. Lan kita ora pengin kanggo deleng, ngandika iku kanggo nemokake, kanggo wong-wong saka sektor kerajinan lan dagang disambungake ing panggonan pisanan, utawa ing paling ing bagean, karo tourism, lan malah penting, minangka fashion, ing taun anyar, nanging, ing krisis ing sih saka kutha-kutha liyané, utawa kaya kemasan saka Ponte Vecchio lan lurung-lurung jejer kanggo, utawa minangka produksi lan dodolan embroideries lan obyek saka kulit lan kang dipercoyo, utawa kaya wilayah tartamtu saka kualitas kerajinan, pungkasan pewarise saka kepungkur kamulyane tukang (mikir saka tukang, restorers), utawa carane akeh kopi antique. Kita arep rodo kanggo deleng kanggo Florence minangka kutha sinau lan riset. Kita padha ora mikir mung, ing paribasan iki, kanggo sinau lan riset ing sektor paling penting saka humaniora, kang, sanajan padha koyone supaya congenial kanggo sajarah karakter saka kutha, nanging uga kanggo ngelmu sektor. Ing Florence, karya ing kasunyatan, bebarengan karo fakultas ilmu ing Universitas, jaringan saka kabeh bab umum institusi riset: area CNR, bab rolas institutes astronomi Observatory Arcetri, bagean saka National Institut Fisika Nuklir national Institute of Optik Gambling, eksperimen ing kementerian Pertanian lan kehutanan. Kanggo sing interested in ilmu pengetahuan lan sajarah ilmu pengetahuan, Florence, nawakake Botanical Garden lan Museum, Museum Sajarah ilmu pengetahuan lan Museo de ‘La Specola’, kang nyatet kanggo koleksi gedhe saka anatomi model ing lilin

About