Sawetara cities ing donya duwe komplek pribadine kaya sing saka Florence

Kita arep rodo kanggo deleng kanggo Florence minangka kutha sinau lan riset

Kita padha ora mikir mung, ing paribasan iki, kanggo sinau lan riset ing sektor paling penting saka humaniora, kang, sanajan padha koyone supaya congenial kanggo sajarah karakter saka kutha, nanging uga kanggo ngelmu sektor. Ing Florence, karya ing kasunyatan, bebarengan karo fakultas ilmu ing Universitas, jaringan saka kabeh bab umum institusi riset: area CNR, bab rolas institutes astronomi Observatory Arcetri, bagean saka National Institut Fisika Nuklir national Institute of Optik Gambling, eksperimen ing kementerian Pertanian lan kehutanan. Kanggo sing interested in ilmu pengetahuan lan sajarah ilmu pengetahuan, Florence, nawakake Botanical Garden lan Museum, Museum Sajarah ilmu pengetahuan lan Museo de ‘La Specola’, kang nyatet kanggo koleksi gedhe saka anatomi model ing lilin

About