Yen sampeyan wis siji kanggo nalika lan mung ora bisa koyone kanggo ketemu becik, wong lanang siji sing ing tingkat, sampeyan bisa uga kudu mikir ana soko salah karo sampeyan. Nanging kasunyatan punika yen sampeyan bisa uga mung bakal looking ing kabeh panggonan salah. A sawetara taun kepungkur, aku digunakake kanggo nganggep sing ana mung siji panggonan kanggo ketemu wong ing bar. Aku digambarke aku lungguh forlornly ing meja karo kaca saka anggur, looking sak tenane bosen, mudhun ing tumit lan ing perlu pick-kula-up nanging uga vaguely aneh cukup kanggo wong kanggo golek kula nyenengake. Nalika kuwi, aku panginten sing wong lanang bakal kisaran liwat kanggo kula, kita d miwiti petung, pertukaran nomer lan urip kanthi seneng tau sawise. Sayange, sing jinis skenario ana mung ing sandi sirah. Wong lanang ora tansah kisaran liwat ing bar padha kesandhung, lan sok-sok tiba. Senajan wong padha ketemu ing bar, iku mung supaya mencet lan miss. Sampeyan bisa pindhah metu kanggo wolung saturday ing seger lan ketemu ora ana siji, utawa sampeyan bisa njaluk bejo pisanan watara. Amarga iku kaya lotre, ana wis dadi luwih gampang, luwih praktis cara kanggo ketemu layak wong lanang, tengen ladies. Yup, wektu wis teka kanggo sampeyan kanggo pungkasanipun takon kanca-kanca yen padha ngerti sapa sing ngene dadi kasengsem ing, lan sing ngene dadi kasengsem ing sampeyan maneh. Sanajan sampeyan mbokmenawa wis ngginakaken kathah wektu kemul adoh patronizing kanca-kanca sing arep kanggo introduce sampeyan kanggo Glenn saka HR amarga padha aran supaya nuwun kanggo sampeyan, saiki iku wektu kanggo sampeyan kanggo takon ‘kula apa padha wis tak. Nanging amarga sampeyan lagi ateges panggolekan katresnan urip ing tangan saka wong liya, iku penting sing takon tengen kanca. Takon wong sing mangerténi sampeyan nang metu, lan sing banget perceptive. Menapa malih, njupuk dipikir ing pacar. Yen sampeyan golek pacar sing kelangan lan atraktif, iku tegese padha wis tak padha rasa ing wong kanggo sampeyan. Yen sampeyan wis tak asu, mlaku-mlaku menyang taman lokal iku cara sing gedhe kanggo ketemu wong lanang sing metu karo asu. Malah ing nalika Twitter punika ngerayakno sawijining sepuluh tahun lan mbah wis Facebook akun wong-wong sing isih mamang bab free online. Padha ngomong sing»iku ora karya»,»iku ora nyata», lan»sampeyan perlu kanggo ketemu wong ing gesang nyata.»Ana akeh camping free online gendakan metu ana kang ngarep kanggo atusan ewu layak wong-wong sing mung nunggu kanggo sampeyan njaluk ing tutul karo wong-wong mau. Sampeyan bisa nelusuri dening kutha, jinis, umur lan supaya ing. Liyane lan liyane wong sing saiki patemon online, lan sampurna wong bisa mung sawetara klik adoh. Sampeyan bisa uga ora kaya bal-balan, nanging ana secara harfiah ewu saka wong lanang ing bal-balan game lan mung sakepel saka wanita. Iki tegese sampeyan wis tak rodo banget kasempatan saka patemon atraktif wong. Alamiah, sampeyan bakal perlu kanggo maca munggah bab game sakdurunge supaya sampeyan bisa miwiti lan terus ngobrol karo bal-balan geek. Sawise kabeh, sampeyan ora arep bakal kejiret cendhak nalika padha takon sampeyan sing tim, lan sampeyan njawab,»LA Lakers.»Sing mung ora cut iku, kanca-kanca. Yen sampeyan ora apik bal-balan, kok ora nyoba rugby. Ing toko seng adol bir bakal dikempalken, lan bakal ana wong lanang nang endi wae.

Yen ana acara jaringan ing wilayah lokal centered watara soko, sampeyan lagi kasengsem ing kayata filmmaking, bisnis, finance, nulis lan supaya ing apa ora pop bebarengan lan ndeleng sing sampeyan bisa ketemu. Sampeyan tau ngerti, sampeyan bisa uga tas dhewe tanggal. Mesti wae, sampeyan bisa salah siji pindhah menyang sekolah wengi utawa dina sekolah, nanging yen sampeyan wis tak ramai ngarep lan karya urip kanggo juggle, wengi college nggantosi ace panggonan kanggo ketemu kaya-minded wong lanang. Kabeh sing perlu dilakoni iku pick topik sampeyan lagi kasengsem ing, mbayar fees lan sampeyan lagi adoh. Lan malah yen sampeyan ora ketemu wong anyar, sampeyan ing paling njaluk kanggo ndarbeni anyar skill.

MENANG

Yen sampeyan ngerti saka mobil klasik nuduhake cedhak sampeyan, sampeyan bisa nindakake kathah samsaya awon saka melototke bebarengan kanggo ndeleng apa iku kabeh babagan. Malah yen mobil sing ora pancene bab, sampeyan kudu ngerti sing ana bakal dadi akèh lanang bensin-kepala ana sing bakal dying kanggo ketemu cah wadon padha bisa ngematake karo gembong lan kawruh. Manawa, sampeyan bisa njaluk roped menyang krungu bab kuwi foreboding lan komplek syarat-syarat minangka»mati-kanggo-sewidak»lan»brake jaran daya», nanging sampeyan bisa uga ketemu tenan cupang wong sing drive Mercedes lan looking kanggo wong wadon anyar. Ngapa. Amarga sci-fi pengakuane sing dalan GEDHE kanggo ketemu wong lanang siji ana prakara apa kapentingan sing. Anggere sampeyan wis krungu saka Batman lan bisa takon sawetara pitakonan bab komik, wong lanang bakal njupuk kapentingan ing sampeyan. Sanajan sampeyan temtunipun kudu ora marang hiring manager yen sampeyan arep kanggo ngganti proyek amarga»aku AREP KANGGO KETEMU WONG ANYAR,»ganti karir mesthi soko sampeyan kudu nimbang yen sampeyan sengit panjenengan proyek saiki lan kabeh wong lanang sing salah siji mboseni, aneh utawa nikah. Proyek owah-owahan bisa ateges anyar sampeyan, lan iku menehi sampeyan kasempatan kanggo luwih apik dhewe, lan uga kasempatan kanggo ketemu wong anyar. Ana macem-macem careers sampeyan bisa nyoba, nanging iku penting sing uga nimbang soko sing cocog skill-pesawat. Karaoke bengi karo kanca-kanca sing dalan gedhe kanggo ketemu wong lanang. Mung gambar: Sampeyan wis kesengsem wong karo lady gaga tiron, lan saiki dheweke kepengin sampeyan kanggo duet karo wong ing Munggah Ngendi Kita Dadi Kagungane. Kabeh isi situs iki tanggung unik lan hak cipta, yen sampeyan arep kanggo nuduhake piece saka isi kita, banjur nyeleh link aktif maneh. Kabeh informasi ing situs iki kaleksanane mung informatif lan ora recommendatory karakter. Please, takon ing saran saka dhokter, tinimbang poto-perawatan. Kita bakal tansah nyoba kanggo nyedhiyani sing paling apik lan paling akurat informasi bisa kene, nanging sampeyan sing tanggung jawab kanggo tumindak dhewe. Kita bakal ora bisa dianakaké tanggung jawab kanggo apa-apa sing mengkono saka nggunakake informasi sing kene

About