«ABCs saka kesetiaan» iku salah siji saka Orthodox bagean saka Internet portal «ABCs saka iman», kang dadi bab sepuluh persen saka sawijining pirsawan.

Page, marriage bisa ing telung tingkat — fisik, mental (psikologis) lan spiritual. Tingkat paling dhuwur kasukman sesambetan, iku bisa mung ing kulawarga ngendi pasangan bojo sing Kristen manggon gesang kasukman: diunggahake kanggo manggon ing sesambetan kaliyan gusti Allah lan dadi kaya Wong. Kapindho, Kristen sandi urip misi kanggo nyelehake paling rasa seneng, ngoptimalake tenogo lan talents diwenehi dening gusti Allah kanggo wong. Mungguh ora bisa ditampa cabul minangka sulih kanggo sesambetan ing marriage. Kita Ortodoks layanan Free mbukak kanggo wong-wong sing ora bisa durung nelpon aku lan Orthodox Kristen. Kita nyetel kangge kita sesambetan tugas kanggo nggawe layanan Free tanpa laku cabul, prostitusi lan perversions, minangka adoh minangka bisa saka godaan saka ing donya iki kanggo wong-wong sing kesengsem kanggo kamursidan lan katresnan bener. Yen sampeyan nilai katresnan bener, kasugihan saka tulus lan raos nyata ing marriage, lan ora emptiness kasukman saka fleeting hasrat sesambetan, kita bakal bungah kanggo ndeleng sampeyan ing antarane kita peserta. Elinga zamechatelnye tembung cinta Rasul Paulus: katresnan tau gagal, sanadyan lah bakal mandek lan ibu bakal mandek, lan kawruh ical.

Apa iku bab

Sing sapaturon katresnan, persatuan, ngrambah ing bumi bakal pindhah karo kita menyang kalanggengan

About