submit


Uga, ya, sing sukses. Omegle (website resmi) wis diganti radikal malih sawijining privasi lan, ing sandi mratelakake panemume wis digawe salah serius. Saiki ora mung bakal pengguna bakal dipeksa kanggo ndhaftar ing situs dening khusus jeneng pangguna lan sandhi (ing kajaba iku kanggo alamat email) nanging iku bakal malah dipeksa kanggo mbayar. Inggih ya iku. Sampeyan ngerti banget uga. Mesti wae, apa iku kacarita ing situs iki mung ngati-ati langkah dimaksudaké kanggo nyegah penyalahgunaan saka layanan, nanging yen katon ing kanyatan, asil bakal tansah dadi padha. Jumlah simbolis. $ dijupuk saka PayPal akun pengguna, lan salajengipun dibalekake. Uga, sandi pitakonan punika: carane akeh kedhaftar ing donya iki nggunakake PayPal lan duwe akun sing bener kasedhiya. Mangerténi nitahake saka Chatting roulette ing bagean tartamtu ing donya, PayPal pancen ora dingerteni, lan sing negara bisa malah ora kepingin kanggo duwe manfaat saka sawijining layanan. Dadi, crita dawa banget cendhak iku misale jek kita sing Omegle, wektu iki, wis digawe resounding goal dhewe. Nyoba kanggo monetize ing donya iki wus banjur sing wis diverifikasi kedhaftar milih tuku token pancen khayal lan nalisir asas padha sing wis katon ing lair lan sukses ing situs web. Yen direktur ora bali langsung retrace sing langkah, rauh padha bakal ilang mayuta-yuta kedhaftar sing bakal nguripake kanggo liyane shores (duwe ewu camping klone chatting roulette saiki), mangkono rusak dhuwit sing akèh. Kita bakal kaya kanggo njlentrehake sing iki mung sandi mratelakake panemume, iku wis ngandika sing iku pancene bakal dadi. Nanging apa aku bisa ngomong karo kepasten sing aku pisanan kabeh, aku bakal mandeg kanggo nggunakake layanan omegle padha punika bener kanggo akeh kanca-kanca temtunipun kaanan ora marem amarga saka pamindhahan. Aku wagol rumiyin kanggo ndeleng sing layanan free minangka wis kanggo taun Omegle sujud logika pasar ing cara iki. Kita ngarep-arep sing direksi bakal arep kanggo njupuk langkah bali

About