Aku ora looking for wae permanence ing sesambetan lan ora laku kanggo apa-apa. Yen loro-lorone kita bakal becik kanggo saben liyane, komunikasi bisa pindhah ing basis permanen. Aku ora duwe utamané gedhe syarat awis lan aku mikir akèh saka virtues, aku tresna kanggo maca, seneng manca sastra lan psikologi, bisa ndhukung sembarang obrolan lan tansah nyoba kanggo sinau bab anyar. Karo kula ora isin kanggo pindhah metu ngendi wae amarga aku ngerti carane kanggo nindakake lan duwe katon atraktif. Looking for accupage ora nyukupi wong kanggo penake pastime. Wicaksana, pangerten, tanpa pretensions. Nalika ora jahat, mbukak, sociable, katresnan banyolan lan unobtrusive obestsvechivaya penake, nyenengake, merry cah wadon. Looking for menarik kanca kanggo petung lan nggandhol metu) Kutha: Kiev, jeneng Katrin, aku manggon ing Kiev, karya, sinau. Prasaja, andhap asor, educated, cute, ora arrogant, jenis girl. Kasengsem ing permanen hubungan karo wong siji tanpa melu-melu privasi pribadi. Educated wong lanang, cerdas, educated. Looking for a sesambetan dhasar ing simpati, bab lan care. Kanggo taun strictly hi All, aku wong transgender wong sing mangerténi makna saka tembung lan mangerténi apa dheweke kepengin saka ing kula sing welcome kanggo dialog, wong bakal takon sampeyan ninggalake kaca lan aja ngenyek kula, matur nuwun Hello. Looking for wong saka taun kanggo rapat-rapat biasa karo support materi. Cute, metu, banget sociable nanging sok-sok isin ing kahanan anyar lan luar biasa jenis. Ora boneka mungkin apik, mungkin ala kaya akèh maca, alam, mlaku-mlaku, fishing, luang.

Duwe kareman, duwe tato, sayangé, ora rampung profesional, nanging cepet kanggo mbenerake) sawijining karya ing perusahaan, nanging aku arep kanggo nglampahi ing piyambak lan Hobby luwih saka padha bisa saged. Kadang aku arep kanggo aran kesenengan saka lanang lan hasrat wong cedhak. Tanpa nyawa-searching lan pirembagan bab mangsa. Aku. Sporty, nyenengake, seneng srawungan. Arep ketemu menarik lan wong sugih. nglanggar, ngombe, olahraga lan poto-pembangunan sing ora melu, tuku ing, duka, karo cetha bandhulan swasana ati. Njaluk kenalan karo dipercaya, pinter lan jenis, lan banjur ilang rampung Manis, pinter, ayu cah wadon. Tanpa ala sifat, saka siji umur awal melu ing olahraga profesional, kaya mlaku-mlaku lan tetep ing panggonan karo music apik. Looking for wong sukses karo kang kita bisa nglampahi wektu bebarengan. Looking for a sesambetan tanpa campur tangan karo privasi. Kabeh rapat-rapat karo hadiah. Apik, ora nyukupi, apik wong. Aku rusia, nyenengake, gampang arep, seluler

About