submit


Migunani informasi online ing italia tembung»explore», meaning, penasaran, language saka kriyo, ejaan, anagrams, contone sentences, sajarah ukara, puisi, kamus mbalikke. Apa ora iku ateges. sampeyan bisa njaluk dening nggabungke aksara (ing kelompok tembung karo anagrams): pro-sore sol mratelakake panemume, kanggo salerò reps lisan eros perla erro salps serro alpe, nanging, laser ilang utamané takon elsa olpe griya ijo pulisi arre panggolekan wong-wong mau berhasil ere sparlo erse nganggo erre salpo greenhouses, hey presto ilang laro liya parrò mlayu susul-susulan nggronjal truwelu burned lesero par pelerò ras. Discarding bagean umum (buntut lan banjur ing sirah), ‘njelajah’ sampeyan bisa njaluk saka ing ngisor iki pasangan. niat karo pitakonan striking lemah karo karangan, lan tes: ing njelajah sampeyan nyoba kanggo ramesthi data sampeyan kudu bisa kanggo jaga sing nunggu pemanggih. Daiting nyoba karo ati-ati, karo forethought, karo tujuan saka nemokake bab, utawa panggonan, utawa bagean sing ora dingerteni, ing idea saka ngapikake utawa statement dening kita utawa liya-liyane, nanging sok-sok kanggo tujuan rahasia ora tau rampung resik: explorations sing digawe karo page pangerten: njelajah maksud karo wong liya. Daiting ngupaya rinci nang endi wae, nggoleki malah paling paling rahasia bagéan: kakehan, fumble iki ora lair saka perlu kanggo katon kanggo, nanging saka penasaran, serius kanggo nemokake lan kene Daiting cilik kanggo ngomong sing sapa dadi poking iki kadhangkala ketemu ana gendakan virtual ora panelusuran. Daiting menowo swara, Daiting katon ing omah utawa ing antarane kertu, njabut liyane iku saka panggonan mbusak, kanggo nglakoake, kanggo ruminate, amarga Daiting iku uga disebut ruminating pikirane, mulling liwat ing atine. Daiting meh katon ing pangadilan, utawa nelusuri kanggo nimbulaké kanggo nyalahké lan kanggo nuntut, ngukum. Inquisition wis perih makna ing atine wong-wong nanging, minangka gusti Allah barang Daiting, makna iki ora Daiting pi luwih saka siji tembung saka crita, iku saiki bisa uga ateges apa saiki, urip, dibutuhake ing ilmu lan ing politik, iki Daiting nggawe ing italia, tembung: aku sijine kene idea iki minangka mere mratelakake panemume, aku weruh dheweke kanggo gendakan virtual digunakake (tembung) ing sawetara koran politik: utawa nggawe philologists sing akun sing padha pracaya. V. a. Affi. kanggo sisih. standar emas kanggo Njelajah. Ndelok, Pindhah kanggo neliti tren, ing rahasia saka wong. Amin. (C) ndhesek tangan dening njajahi meneng pepeteng, panggonan geni aku nyoba. Giucca. Aku. Saestu dikirim wong metu kanggo njelajah ing pikiran warga. T. Njelajah kadurjanan amarga saka torture. Njajahi liyane kang mratelakake panemume, malah kanggo mburi apik. Njelajah ing pasuryan ana gendakan virtual liyane sing mikir. Njelajah kepungkur, investigating bukti, pengeling-eling. (Tom.) Pu gendakan virtual kapten tentara kanggo njelajah mungsuh, lan ing situs ngendi mungsuh, utawa piyambakipun bakal dadi serius kanggo diselehake. (Tom.) Sing luwih gendakan virtual njelajah kajawi cedhak, lan ora karo mripat mung, nanging karo kuping lan karo tact lan panginten. (Tom.) Njelajah panggonan lan prekara-prekara lan wong-wong lan maksud: esplorassi alam: n Daiting iku bakal samesthine kanggo ngomong sing wong njelajah awake dhewe lan raos, nalika sampeyan ora ngerti wong-wong mau ing kawitan, lan mirsani wong-wong mau kanggo mesthekake piyambak lan luwih mrentah dhewe. Akun. Guol. Lair. kali. Kudu segara ing sawetara panggonan kanggo dadi jero, sak mil jero, lan kuburan bebener banget gumun, lan adoh saka kabeh wong-wong munggah kanggo kang sampeyan Daiting wis bisa kanggo njelajah segara lantai karo mungel. T. Njelajah tambang, tanah kanggo nemokake apa sing Daiting didhelikake. Njelajah karo pengamatan lan pengalaman saka kualitas serius latent saka badan. Komentar kudu ing topik, mbangun, lan nggunakake basa prayoga. Ora ana komentar sing diijini ‘fotokopi’ utawa ndhuwur cilik

About