Nikah kanggo wong swedia. Iki swedia lanang

Nanging bab sing paling penting iku asil

Jenengku Valeria, aku wis urip ing Swedia kanggo luwih saka taun lan sinau ing Universitas sing nglewati Copenhagen bridgeIng Umum, aku wis urip ing Skandinavia negara kanggo luwih saka patang taun. Aku wis disiapake seri saka artikel bab Scandinavian budaya kanggo marriage Agensi. Sawetara kanca-kanca saka Ukraina sing nikah kanggo wong-wong ing Swedia. Ing pangertèn, aku nuduhake komentar, uga minangka pengalaman kanca-kanca.

Miturut cara, aku mung tak bali saka ing kono, supaya informasi isih cantik seger.

Aku ora ngerti apa sing Swedes panggenan wong-wong sing manggon ing Swedia, aku wis tansah wanted kanggo mbukak rahasia, ing kuping saka sawetara Scandinavian kanca.

Wong swedia bisa metu kanggo dangu, sampeyan ora pindhah ing tanggal nganti Swedes arep kanggo propose. Nanging kaputusan wis tansah dianggep, supaya marriage bakal dawa lan dipercaya. Biasane padha njaluk nikah sawise sing lan wis duwe income stabil lan proyek stabil. trep sistem kredit, supaya sampeyan bisa nyewa omah utawa apartemen ing sarujuk istilah. Wanita ing Swedia kudu mung ngerti sing hak, aktif nggunakake wong-wong mau lan ngelingake wong-wong mau. Kanthi cara iki, sampeyan bakal duwe padha kulawarga ing kabeh nggatheake: distribusi saka peer, sawetara pembayaran, mundhakaken anak, wektu free. Karo mratelakake panemume bakal tansah ora ngremehake yen sampeyan arep kanggo nggawe karir kanggo bojomu, mung iki bakal kontribusi. Ing Swedia, akèh manungsa waé wis mbayar kanggo mundhakaken anak, mung minangka ibu lan bapak bisa njupuk ninggalake ibu. Akeh leluhur nindakake iki nalika enom banget anak njagong karo ibune sing, banjur teka kanggo karya lan ninggalake ibu, kang bisa tahan saka sawetara sasi kanggo taun, kanggo rama. Swedes sing banget wicaksana lanang, padha kaya kanggo cook nedha bengi, tuku sandhangan anget kanggo mangsa, padha alamiah nyiapake penake tanggal, anak-anak nalika sampeyan perlu kanggo ngendhokke. Lan iki ora ana sing istiméwa, lan sembarang liburan sapisan taun punika laku dina rata-rata kulawarga urip.

Swedia wis ora ana masalah karo guardianship

Meh kabeh wong ing Swedia sing karya ing lapangan desain lan furnitur ngarep kaya wong pilih furnitur lan tuku iku kanggo nggawe urip nyaman. Sing kok ngarep bakal dadi"aman panggonan", ngendi kabeh digawe kanggo sampeyan karo rasa lan comfort. Swedes prédhiksi mung cuaca kadhemen njaba, nanging nang padha banget mbukak lan loropaken. Yen sampeyan tresna wong-wong mau, padha bakal mboko sithik mbukak munggah, lan sampeyan bakal seneng kanggo ndeleng liyane lan liyane kuwalitas apik ing wong-wong mau. Aku kalem, padha arang teka menyang konflik, sok-sok malah angel kanggo sinau apa bisa karu. Mung nalika sampeyan takon langsung pitakonan bakal padha jawaban jujur. Padha sing dicokot sethitik ing gunung-gunung, sampeyan kerep pindhah menyang alam, kanggo sawetara musik utawa acara olah rogo. Iku kamungkinan sing kulawarga bakal duwe akeh kapentingan umum sing penting kanggo Swedia. Lan durung wong swedia banget ayu lan elegan, padha tetep ing wangun apik, padha duwe katresnan kanggo olahraga wiwit kanak-kanak.

Nalika iku dumadakan mumetake sing Sweden bisa katon ing loro-lorone, iku penting kanggo ngerti sing kang angka comfort lan harmoni utama.

Panjenengan Sweden ora bakal menyang ngendi wae, yen wis mutusaké kanggo omah-omah, banjur mangertèni kabeh tanggung jawab.

Luwih saka sampeyan ngerti ngendi iku banget angel kanggo wong wis digawe akèh saka aturan lan watesan kanggo wong-wong ing Swedia, lan sing cukup andhap asor.

Kanggo akèh taun, Messina wis onomatopia kanggo hak, lan minangka asil, negara iki wis nyaman urip ora mung kanggo wanita, nanging uga kanggo wong-wong sing wis diganti. Aku isih takon aku, minangka apa I.? kita mung Perlu kanggo dadi seneng lan luwih deepen budaya saka negara iki. Kanggo comfort lan urip karo bojomu"prasmanan"sampeyan bakal tansah aran morally lan emosional dilindhungi. negara kanggo njupuk care saka wanita, lan bojomu kanggo njupuk care saka sampeyan, nganti budaya saka negara ngendi kang tansaya munggah.




video Free ora gratis free video chatting Free for free. video chatting karo bocah-bocah wadon top Omegle camping video Free Moscow video chatting kamar karo bocah-bocah wadon online free chatting roulette tanpa registrasi kanggo free broadcast video chats tanpa registrasi foto pendhaftaran Gendakan