Ngomong iku ing swedia

Basa swedia audio course iki digawe dening Swedish radio

Swara saka basa swedia mesthi iki disiapake ing swedia dening Swedish radioIng taun anyar, iku wis ora mung ora ilang sawijining relevansi, nanging uga angsal khusus jaman biyen pesona. Mesthi kasusun saka kursus panutup kerja basa swedia lan budaya. Saben wulangan iki diiringi dening teks lan brief penjelasan. Ing taun anyar, iku wis ora mung ora ilang sawijining relevansi, nanging uga angsal khusus jaman biyen pesona. Mesthi kasusun saka kursus panutup kerja basa swedia lan budaya. Saben wulangan iki diiringi dening teks lan brief penjelasan.

Situs iki migunakake cookie.

Padha sing disimpen ing komputer lan nggawe ngunjungi situs luwih trep kanggo sampeyan. Yen sampeyan perlu informasi luwih lengkap, sampeyan bisa maca carane padha digunakake lan carane padha applied.




Free kanggo wong diwasa tanpa registrasi diwasa Free registrasi free video camping chatting Free chatting roulette online tanpa video chatting online tanpa registrasi free diwasa Free video chatting tanpa pendhaftaran tanpa watesan video manggon chatting free adult Free kanggo ketemu wong