Ngimpi saka patemon Sweden

Hello, ladies lan gentlemen saka klub

Mungkin aku kang khayalKasunyatan iku sing I am looking nerusake kanggo patemon swedia kamanungsan. Aku uga wis idealized Swedes, nanging aku pancene kaya negara iki. Aku ngrungokake karo kapentingan kanggo swedia radio ing swedia. Aku nyoba kanggo ketemu karo Swedes lan nyiyapake profil ing situs Gendakan, nanging kanggo macem-macem alasan aku ora bisa ketemu wong apik.

Nanging amarga aku mutusaké kanggo nulis kanggo wanita kang klub lan takon sampeyan, dear wanita (utamané wong-wong sing saiki manggon ing Swedia).

Kula seduluré, adhine, urip ing Prancis kanggo akèh taun, lan ana seneng nikah a Frenchman saka kulawarga apik.

Aku wis mutusaké kanggo takon kanggo bantuan

Mesti wae, dhik ngandhani kula kathah bab Prancis lan prancis, nanging karo kabeh bab amarga kanggo prancis, aku kaya Swedes. Ing obrolan karo kula, ahli ilmu jiwa ngandika sing aku kepincut kanggo wong-wong karo melancholic alam, sing kathah kanggo mikir philosophically, minangka kalkstickstoff kualitas, kang mbokmenawa karakteristik saka wong ing Skandinavia. Kene aku ngimpi saka patemon Swedes ing umur - taun, sing kejabi lelungan lan supaya ing.

padha kaya kanggo mikir, maca, lan mikir bab makna saka urip.

Aku pangarep-arep kanggo gusti Allah lan kanggo bantuan, dear wanita.

Nulis kanggo kula, aku bakal nunggu dangu.




Dating site gratis foto free omegle alternatif online chatting karo cah wadon video chatting online siaran tanpa registrasi Dating site kanggo serius mobile Free video chatting roulette free Free kanggo wong diwasa tanpa registrasi kanggo free Omegle bocah-bocah wadon