submit


Ing referensi kanggo pembayaran dening transfer bank sing: akun Banco Posta ing jeneng Interculture IBAN Kode: ITK referensi kanggo mbayar dening mriksa, pos supaya sing: pos saiki akun n. kebayar kanggo Afs ENTRI ING KONTEMPORER IR Luwih BEASISWA please elinga yen Sampeyan bisa miwiti kanggo mlebu munggah kanggo program Intercultura tanpa khusus yen sampeyan dienggo kanggo aplikasi kanggo tartamtu beasiswa (ana dening Intercultura, utawa sponsor). Sampeyan bisa nambah informasi iki mengko dening ngakses profil online. SISWA KASENGSEM ing undhangan ITHACA INPS, lan video Chatting saka wayahe saka pendhaftaran kanggo gambaran saka Intercultura sampeyan bisa laporan kapentingan kanggo beasiswa ing program ITHACA INPS, kanggo anak saka karyawan lan retirees saka Administrasi Umum: pilih cocok item ‘INPS’ ing bagean saka wangun pendhaftaran

About