submit


Internet. Sampeyan uga bisa kanggo golek wong ing pasamuwan-pasamuwan saka iman. Kang ngandika: ‘ya’ lan ngruwat sampeyan ing akeh liyane cara khusus saka kang ngruwat liyane wanita, punika enten kepinginan, lan Iku wis pengalaman sing paling wong sing kaya wong kanggo dadi ing kontrol saka sesambetan. Wong kathah kanggo aran kaancam bakal punah, utawa meksa nalika wong wadon nyoba kanggo njupuk daya. Paling wong-wong sing agr siap kanggo hubungan serius bakal ora duwe masalah nggawe sing cetha maksud. Yen wong ora nempel sawetara serius diwenehi, banjur iku cukup kamungkinan sing ora siap kanggo sing tingkat saka prasetya durung. Kejabi, iku asring luwih apik kanggo ngenteni nganti dheweke wis siap kanggo laku, amarga yen kang meksa menyang setengah-ati janji, bakal ana akeh babras raos mengko. Lan, kadhangkala meksa bisa nggawe sesambetan sing wis bisa thukul menyang soko luwih karo wektu, wither lan mati amarga iku ditangani hastily. Yen sampeyan sing sungkan kanggo sabar lan ngenteni kanggo wong kanggo ‘teka watara’, lan kang misale jek sungkan kanggo laku sembarang wektu ing mangsa cedhak, banjur sesambetan mbokmenawa pinasthi tho. Yen wong tansah esem lan looking ing wong wadon saben wektu, piyambakipun sumerep dheweke ing dheweke dhewe malah sanadyan dheweke mangerténi dheweke wis ing sesambetan serius karo salah siji saka kenalan ora iki ateges wong seneng dheweke. Jawaban. Ana bisa dadi sawetara pratandha sing wong iku mboten remen karo marriage. Kang ora bakal nguber sampeyan kanggo jinis. Dheweke uga nemokake alasan ora teka ngarep. Loro saka sing perang kabeh wektu liwat apa-apa. Kang dumunung kanggo sampeyan lan sampeyan ngerti iku, nanging nalika kaping padha apik, ora tau ngapusi. Dheweke uga wis mutusaké kanggo duwe jeng. Mungkin kang ngombé liyane lan ngomong kanggo sampeyan kurang. Iki mung sawetara conto, sampeyan kudu dadi hakim dhewe. Good luck Ya Yen sugih. Ya, Yen panjenengan sugih. Banjur ana kabeh wanita sing kurang ngangap karo dhuwit UTAWA bobot, nanging rodo mangga madosi kebecikan, humor, intelligence, etika, seneng-seneng, politik, TV nuduhake pilihan, tanggung jawab, seksual kompatibilitas, lan apa kang milih vanilla utawa stroberi es krim. Minangka sing becik wong looking for nice girl kanggo hubungan serius, sampeyan kudu golek siji ing pub utawa garis lan banjur pindhah anteng karo dheweke. I am looking for a warga us (LANANG) sing arep kanggo njaluk omah-omah kula, aku ora looking kanggo jinis utawa sesambetan sembarang, supaya yen sampeyan bisa bantuan kula iku bakal dadi gedhe, aku bakal kurban sampeyan dolar ya manawa sampeyan bisa. kabeh duwe do njaluk buku rejeki teller saka (kontol)smith lan iku bakal ngomong sing pantes wong sesambetan Serius ngirim mesthine mimpin kanggo marriage nanging sing ora tansah kasus. Sawetara alternatif sing bisa njupuk panggonan. Panjenengan gendakan pacar bisa dadi salah siji u disiapake kanggo langkah sabanjuré lan mungkin arep kanggo njupuk iku alon. Ana uga akeh pasangan sing bisa bebarengan kanggo taun, manggon bebarengan, tumindak kaya saperangan nikah, nanging ora tau laku ing upacara nyata. Ana bisa akeh alasan kanggo iki prilaku. Alesan liyane bisa dadi sing panjenengan gendakan pacar ora menyang sampeyan mikir lagi. Iki ora tansah kasus nanging bisa dadi. Good luck. iku iki ora kelakon kabeh wektu, nanging, yen sampeyan katon banget hard iku bakal kelakon lan banjur nalika sampeyan paling nyana iku, iku bisa dadi watara sudhut, akeh banget wong bakal njaluk menyang hubungan sing bakal tahan dangu lan lagi arang banget mboten remen. sing tegese padha mung ‘dumunung’ kanggo apa padha bisa njaluk. Yen sampeyan duwe kanca-kanca gedhe yen sampeyan duwe fun karo lan duwe gedhe obrolan, sampeyan sing mbokmenawa bahagia lan isi saka wong-wong sing ana ing marriage utawa kurang sesambetan. marang wong kanggo njaluk liwat utawa sampeyan bakal MBUCAL wong lan yen ngandika nggoleki mung supaya wong pindhah, ora pantes kowe. yen sing ora bisa lan sampeyan ora arep supaya wong pindhah banjur apa wis Njaluk bantuan kanggo ngerti wong, apa kang senengane lan apa wong ora kaya. Dadi kanca apik. Nalika sampeyan lagi watara wong pirembagan kanggo wong, nuduhake kapercayan, lan ngguyu ing lawakan. Aja wedi kanggo

About