Kesel saka frequenting bar lan klub lan saingan karo wong lanang liyane kanggo wanita. Pengin ngerti ngendi kanggo ketemu bocah-bocah wadon ngendi sing s sethitik kanggo ora ana kompetisi wae. Video iki kanggo sampeyan. Katon, wong, paling wong lanang sing mengkono iki dating bab kabeh salah. Wong sapisan marang kula, yen sampeyan wanted kanggo ngedol buku, angel panggonan kanggo ngedol iku toko buku. Ngapa. Amarga sampeyan sing saingan karo kabeh buku. Aku ora ngerti yen sing bener, nanging iku mesthi bener nalika nerangake gendakan. Yen sampeyan pindhah menyang bar, klub utawa nggoleki online banjur sampeyan sing saingan karo saben liyane wong ana. Ngrungokake, paling wong lanang apa pendekatan shotgun kanggo dating lan minangka asil, lagi arep kanggo wanita sing lagi ora malah kompatibel karo. Krungu kula metu, yen sampeyan takon sembarang bisnis sukses carane padha golek pelanggan padha nindakake iku cara banget tartamtu, supaya padha bisa target demografi sing paling kamungkinan kanggo dadi kompatibel lan arep kanggo tuku sing produk. Sampeyan perlu kanggo ndeleng gendakan ing cara sing padha pas. Lan yen sampeyan nindakake iki, sampeyan bakal miwiti patemon lan partner wanita sing bener arep. Banjur sampeyan bakal siap kanggo pendekatan wadon lan narik sing atraksi. Dadi, apa panjenengan target demografi. Apa sampeyan kudu duwe gambar cetha minangka kanggo apa JENIS saka wanita sing arep kanggo tanggal? Contone, sampeyan mbokmenawa ora kudu pindhah looking kanggo wanita ing bar lan klub yen sampeyan lagi ora malah menyang katelu bocah-bocah wadon. Pangerten kuwalitas saka cah wadon becik bakal bantuan sampeyan nemokake ngendi dheweke macet metu. Sing kang ngandika, sawetara saka ing ngisor iki lokasi bakal mréntahaké kanggo sampeyan nalika wong bakal ora. Nanging sadurunge aku menehi dhaftar panjarwa panggonan favorit, sampeyan kudu ngerti iki: salah Siji saka paling gedhe logistik faktor kanggo mbantu ketemu luwih wanita kanggo Ngoptimalake Gaya urip. Purposefully manggon ing tetanggan kapenuhan karo wanita panjenengan d kaya kanggo ketemu. Kanthi cara iki, sampeyan bakal weruh wong-wong mau luwih kerep ing gesang saben dinten. Iki bakal drastis nambah nomer wanita sing bakal ketemu. Utamané apik yen sampeyan tresna atletik lan fleksibel bocah-bocah wadon lan sing ora kaya sing. Biasane, iki bocah-bocah wadon sing tenan menyang kesehatan, alam, energi karya kaya tantra, chakra ngresiki, lan macem-macem formulir saka poto-pembangunan. Priksa manawa sampeyan pindhah menyang lokasi sing seneng tinimbang arep gedhe-gedhe sing sampeyan ora kaya mung amarga ana luwih bocah-bocah wadon cute. Amarga sampeyan bakal apa luwih apik yen sampeyan lagi nglaras dhewe.

Banjur pindhah kene. Nyedhak dheweke bakal akeh luwih gampang amarga sampeyan langsung duwe soko ing umum. Salah siji saka favorit openers kanggo cah wadon karo asu sing aku entuk saka kanca apik sandi Vince Kelvin»Hey apa cute pemilik sampeyan duwe.»Apa sampeyan tuku groceries. Uga, dheweke mbokmenawa ora banget, utamané yen dheweke kesehatan sadar. Coba Kabèh Panganan. Ing sandi pengalaman, nyimpen pangan kesehatan wis akèh sliramu ayu bocah-bocah wadon saka Walmart utawa Piggly Wiggly. Apa sampeyan kaya kanggo maca utawa karya ing laptop? Uga, kepala liwat kanggo populer warung toko. Kanggo sawetara alesan, panas wanita tresna Starbucks. Sawijining s jenis gaya. Nyumerepi metu kanggo saperangan jam, njagong ngendi kabeh wong pass dening, lan ngenteni nganti sampeyan ndeleng lady panjenengan d kaya kanggo ketemu. Yen dheweke wis sibuk maca utawa digunakake, nggawe manawa kanggo ngakoni apa dheweke wis dilakoni, Hey, aku ndeleng sampeyan maneh maca. nanging aku wanted kanggo teka liwat tenan cepet lan ngomong woy. Panas wanita biasane bisa metu supaya nemokake gedung olahraga ngendi kabeh bocah-bocah wadon rawuh. Tetep wonten ing pikiran ing gedung olahraga sing padha ora ana kanggo chit chat supaya tetep cendhak lan manis. Nggunakake prasaja kita Pujian, Nduweni, Cedhak proses kanggo nggawe dheweke rumiyin kesengsem kanggo sampeyan ing ing menit. Yup, sing paling kelas masak sing KAPENUHAN MUNG wanita. Paling-cilik skenario nalika wanita outnumber wong amarga padha bakal perang liwat sampeyan. Yen sampeyan tresna music, banjur iki titik. Gedhe pameran music duwe TON saka wanita lan padha kabeh looking kanggo duwe fun. Kanggo menang cah wadon liwat, fokus ing gadhah fun. Yen sampeyan kaya cah wadon sing ageman becik, banjur sampeyan bisa manawa dheweke frequents mall. Kaping paling apik sing biasane setu enjing. Aku ngerti cah wadon sing ngandika, aku pancene tresna wong kanggo pendekatan kula nalika aku mlaku. Iki ana surprise kanggo kula. Nanging ya, yen dheweke seneng kanggo mbukak, dheweke uga ngene kaya kanggo ketemu wong sing seneng kanggo mbukak. Dadi, sampeyan balapan mlayu ngerti apa apa Panas pesisir sing dimuat karo wanita ayu ing bikinis njupuk tan ing. Bab iku sing paling wong lanang sing cara banget mariah kanggo pendekatan wong wadon ing bikini — supaya dening nyedhak dheweke, sampeyan bakal ngadeg metu. Malah yen sampeyan ora ing college, malah yen sampeyan ana ing ‘s utawa ‘s iki favorit panggonan kanggo ketemu wanita. Amarga iku target sugih lingkungan lengkap saka educated enom wadon sing semangat kanggo sosialisasi. Dadi mung visit universitas lokal lan pindhah kanggo mate utawa neng cafe ing kampus lan serangan munggah pacelathon. Saiki sampeyan bisa uga kudu wedi yen dheweke bakal takon sampeyan apa sing ana. Kaping kabeh, meh padha tau takon. Yen dheweke ora, mung marang dheweke sing njupuk mate, utawa sampeyan kaya warung toko utawa yen sampeyan duwe kanca sing dadi ana, yen iku bener. Utawa jujur lan ngomong, yen sampeyan ora kaya patemon wanita ing bar lan klub amarga padha banget tahap lan ora apik. Ngene dadi kaget ing carane akeh wanita tresna sing njawab. Nggabungake meetup kelompok utawa organisasi sing seneng kayata hiking utawa anggur meetup kelompok. Sampeyan bakal nemokake liyane wanita karo hobby padha, supaya sampeyan bakal langsung duwe sambungan lan soko kanggo pirembagan bab. Sampeyan uga bisa njupuk seminar utawa kelas sing kapentingan sampeyan. Aku wis ketemu sing akèh wanita tresna kanggo rawuh pembangunan pribadi pelatihan kaya PSI utawa Millionaire Atine Intensif lan wanita biasane outnumber wong-wong. Nanging apa yen sampeyan lagi nemen menyang soko ora saestu kabeh sing cah wadon loropaken kayata video games utawa njupuk bedhil utawa MMA fighting. Saiki malah yen sampeyan ora ing favorit lingkungan, contone, sampeyan mung weruh wong wadon ayu mlaku-mlaku mudhun werna, priksa manawa sampeyan pendekatan dheweke amarga malah sanadyan sampeyan ora duwe idea apa dheweke kapentingan utawa yen dheweke iku kompatibel sampeyan bisa kanthi gampang nemokake metu. Njupuk kauntungan saka kabeh kesempatan. Aku digawe iki Video Ngobrol Ngapusi Sheet ngendi aku break mudhun persis apa ngomong sawise»Hi»kanggo nggawe dheweke arep. Lan yen sampeyan pengin kita kanggo nuduhake sampeyan carane kanggo ketemu karo wong wadon, klik kene kanggo mriksa metu manggon Bootcamp Jadwal

About