submit


Milih kang saluran televisi kanggo nonton wektu iku luwih gampang, kita wis sawetara opsi lan padha bisa kanggo appreciate, lan padha menehi kasempatan kanggo saben isi, saiki kabeh wis luwih ramai lan asring kita nglampahi wektu liyane kanggo zap antarane siji saluran lan liyane kanggo nonton program, lan padha kanggo hubungan: dina iku akeh luwih gampang kanggo ketemu akèh wong thanks kanggo app saka rapat-rapat, lan asring ends munggah kang kakehan utawa banget sethitik milih minangka ing pizzerias sing duwe menu karo pizza lan ing mburi sampeyan tau ngerti kang siji kanggo milih lan mungkasi munggah gadhah kanggo mangan dreaded keju biru, lan tuna. Akeh banget akeh banget, bebasan populer ing banality, nyariosaken dhateng kita bebener gedhe, lan ing kasunyatan kita ora paling seneng saka wektu, utawa luwih apik kita mung ketoke

About