Swedia Institute dianggo kanggo ngiyataken swedia hubungan lan berkembang kerjasama karo negara dumunung watara segara Baltik lan ing tetanggan kita. Yen sampeyan makili swedia organisasi, sampeyan bisa aplikasi kanggo swedia Institut kanggo bantuan swedia Institute bisa karo organisasi ing Baltik Serikat segara, Rusia lan Wétan kemitraan negara. Swedia project kegiatan sing Institute ndhukung ing wangun mulai lan project pitulungan kudu mbusak link kanggo siji utawa luwih saka tantangan dikenali ing EU Strategi kanggo Baltik segara wilayah. Project karo partisipasi saka EU Wétan kemitraan negara uga ing gati. Ing proyèk ngirim uga kontribusi kanggo nggawe kahanan kanggo long-term lan sustainable hubungan ing Baltik segara wilayah. Ing desember lan januari, Institut swedia bakal ngatur seminar kanggo sampeyan yen sampeyan rencana kanggo aplikasi kanggo pendanaan project ing framework saka Baltik wilayah project proposal Kompetisi. Bengkel wis fokus ing Sampeyan minangka utama swedia aktor calon lan fokus ing carane Sampeyan bisa nemtokake apa owah-owahan lan pembangunan Sampeyan arep kanggo entuk karo project, kang gedhe-gedhe kudu klebu ing kemitraan lan carane project bisa ngiyataken Panjenengan aktivitas normal. Ing tembung liyane, kita ngomong bab nyediakake layanan perlu pribadi kanggo ngramu apik kurban.

Luwih seminar bakal diatur ing panggenan liya ing Swedia. Stockholm, Swedia: ndhaftar kene kanggo melu ing workshop ing desember ing Stockholm (pungkasan desember). Umeå, Sweden: Ndhaftar kene kanggo umeå desember workshop (pungkasan desember). Sawise sampeyan ngirim aplikasi, sampeyan bakal nampa email karo nomer pendhaftaran.

Yen sampeyan perlu kanggo hubungi kita, please nyedhiyani nomer iki

About