Ing ibukutha Tangi saben esuk mayuta-yuta wong

Nanging amarga saka pancet Urusane, bustle lan indifference, iku sok-sok misale jek mokal

Aku banget jenis positif wong, karisma bebarengan karo pangertèn saka banyolan ora mangerténi wates, supaya karo kula fun lan gampang

Woy, looking for a cah wadon kanggo hubungan serius, nyenengake, jenis, manut, tulus saka wolulas, nganggo, ketemu, lan ndeleng apa sing mengkono

About