A sociable, metu, sociable, penake lan positif wong sing saka taun kanggo taun karo seneng looking, positif Asperger lan cah wadon karo kapentingan sing padha kanggo hubungan serius. Pendhaftaran paling gedhe passion musik lan muter drum. Liyane kapentingan kalebu nonton film lan olahraga, konser, lan lelungan. Nggoleki. Alam penyayang taun — lawas wong wadon. Serius, sosial lan homely. C’. Taun saka bojomu, mbukak-minded, inovatif lan mbiyantu. Aku arep kanggo duwe prasaja, maha lan gedhe-gedhe aman sesambetan. Iku bakal spoil sampeyan ing anget saka ngarep karo kulawarga apik ing ngarep TV. Reaksi kanggo»carpe diem». Taun, cm dawa, banget sehat fisik. Aku wong Manager lan salesman ing medium-ukuran perusahaan karo apik banget Ekonomi. Kapentingan ing apa ing gedung olahraga, nggawe pit, maca buku, ngrungokake musik, psikologi, lelungan lan akeh liyane sing menehi sampeyan zest kanggo urip. I am looking kanggo wong wadon ing taun sing atraktif lan wis pangertèn saka banyolan. Cruises, pangan gedhe, lam lan madness saka kutha, karo music gedhe. Cilik, kuwat, pensiun, looking for a lady ayu ing — taun karo filsafat padha. Wong enom ing panelusuran saka cilik, lancip lan cantik enom kabeh abad. Ing bab sing paling penting iku sampeyan duwe pangertèn sing apik saka banyolan lan cemlorot ing mripate, lan sing kimia antarane kita tengen. Aku ajeg muter olahraga lan tetep pas, aku babagan inchi dawa lan manggon ing Tyabi. Aku wong maha lan ngrawat wong sing tresna olahraga, cook lan tari. Aku ora nglanggar. Ing cocok umur. A anyar receh toko wis pensiun ing Stockholm ing panelusuran kanca apik kanggo ketemu pleasantly. Sampeyan iku sehat, seger lan dipercaya, kaya kula. Aku katon nerusake kanggo nampa balesan. Wektu sing apik.»a -taun-lawas sing wis nggoleki kanggo taun kanggo kontak karo wong wadon. Iku bakal dadi gedhe kanggo ketemu lan nggawe kanca-kanca. Aku kaya kanggo iwak, pindhah menyang log lan apa apik pijet. Ana langka, prasaja cah wadon sing, kaya kula, kaya kanggo aran akèh saka anget, karukunan, ambungan, isin lan penake katresnan karo lilin lan apik pangan? Apike, iki wong tuwa sing kasengsem ing masyarakat, kang sampeyan are looking for a sesambetan serius. Iku seng di pengeni sing enom. Ayu lan sepi, piyambak ing Stockholm. Ayu ing njaba. Kanggo taun. Iku becik kanggo ketemu karo wong wadon saka luwih Diwasa umur. Sampeyan bisa lawas utawa luwih Diwasa ing wangun wadon. Considering padha lagi loro gadhah luwih seneng-seneng. Looking for wong loro kanggo miwiti persahabatan a. Sosial, sociable, sociable, cute lan positif boy taun, looking for seneng, positif lan cah wadon kanggo hubungan serius. Pendhaftaran paling gedhe passion musik lan muter drum. Liyane kapentingan kalebu nonton film lan olahraga, konser, lan lelungan. Wong tengah-umur lanang sing manggen ing omah cilik ing Norrort. Kapentingan pirsawan. Kang senengane kanggo lelungan, mangan lan uga ketemu kanca-kanca, nanging wis ora ana hak kanggo manggon. Aku looking for a lady saka umur tengen. Kesel saka kang piyambak. Wong sing diajak ngobrol, wong kanggo nindakake soko karo, wong sing diajak ngobrol, wong dadi intim karo. Aku jenis, enten, mbiyantu lan jujur. Aku duwe pendidikan sing luwih dhuwur kaya olahraga, salsa dansa, alam lan katresnan kanggo kabèh nusantara. Aku akeh taun lawas. Umur ora matter, lan sampeyan bisa njaluk dening sethitik. Sampeyan are looking kanggo wong wadon kanggo taun lan munggah kanggo mulyo cocog, sawetara pangan lan mlaku, mungkin ing sawetara taun. Yen kimia tengen, sampeyan bisa banget becik. siji-taun-lawas urip ing Segara, kepengin kanggo ketemu wong wadon sing cedhak utawa luwih taun lawas, kepengin kanggo ketemu, njupuk mate bebarengan lan ndalang dadi bebarengan. Ora, groin, sing arep kanggo ketemu kanggo pirembagan bab operet, theatre, wayang lan sastra? (Urip ing distrik Vasastan.) Modern, enom lan modern-panas wadon sing kepengin kanggo ketemu wong karo jantung. Aku seneng srawungan, lucu lan loman. Seneng pangan apik, anggur. Aku praktis lan aku ngerti carane kanggo dekorasi. Dheweke wis gaya lan iku tengen. Sampeyan kudu manggon cedhak kanggo Stockholm lan ora nglanggar. Apa kaya aku, lan sampeyan bakal duwe pacar, banget. Loropaken lan sociable taun wanita pengin wong apik kanggo liyane sing urip. Luwih Muslim utawa wong sing ngajeni Muslim agama. Mung jawaban serius, matur nuwun. Wanted: dawa lan serius-taun. Aku randha, ing lis, lan untouched. Aku wis peteng rambute lan aku wis liwati adoh. Pangarep-arep disebut. Wong wadon wis looking for wong kanggo nuduhake dheweke urip karo. Pendhaftaran kapentingan sing budaya, alam lan kéwan. Aku kaya arep restoran lan njupuk bagéyan ing macem-macem acara budaya. Wong wadon ing umur lawas kepengin kanggo ketemu wong sing kalem lan loman, sing tresna iku lan iku sing nggawe urip seneng lan positif. Aku duwe kapentingan umum. Aku dhuwur, blonde, budhoyo lan menarik. Mung kepinginan kanggo jawaban serius. Wong wadon saka taun ing Danderyd kang telpon kanggo bagus, wong cerdas. Aku duwe akeh kapentingan lan asu cilik. Aku wanted dawa lan nengsemake gentleman ing donya Delcollo. Nelpon kula lan takon yen kita duwe apa-apa ing umum. Enom kanggo akèh taun looking for aktif wong, luwih dening umur, kanggo nyengsemaken sukses. Iku banget menarik kanggo kula. Wong wadon kanggo akèh taun, katresnan saka kontak lanang lan wadon minangka kanca. Aku kaya kanggo tari, sing ing koor lan pindhah metu ing alam. Ora ragu-ragu kanggo hubungi kita. A wong sing urip ing Stockholm, bubar pensiun, sing looking for a apik Hitman kanggo mulyo mencet karo sampeyan. Lagi loro sehat, seger lan dipercaya. Aku apik bromacil sak taun, looking kanggo kanca-kanca anyar, loro lanang lan wadon. Aku kaya film, musik, kéwan, mlaku-mlaku, etc. Kita ngarep-arep kanggo krungu saka sampeyan lan mangan kuwi apik roti lapis. Salsa pembalap sing looking kanggo pandherekipun. Salsa. Kuuban utawa biasa? Aku milih loro. A salsa partner kang sought dening bocah lanang ing pinggiran Kulon. Panjenenganipun ketemu kula sing sethitik rodho saka anyar. Kita bisa bantuan liyane saben advance ing tari lan berkembang dhéwé. Live-lan wong tuwa sing kepengin kanggo ketemu kanca-kanca ing Natsk lan lingkungan wilayah. Hiking, nggawe pit, ski, film, prahu, musik, ngulandara, lelungan, mesthi. Ana sapa sing bakal kaya kanggo pindhah metu ing srengenge karo kula? Mungkin kanggo katelu Natal? Nengsemake lan Pihak swasta. Enom — looking kanggo kanca-kanca kanggo macem-macem kegiatan, kayata lelungan, film, téater, lan sapiturute. Mungkin sampeyan tari karo wong sok-sok. Iku impresses karo sawijining kaendahan lan katresnan kanggo budaya, wanita lan wong, kanggo akèh taun. bioskop, pameran, lan sapiturute, uga minangka nedha bengi karo iwak delicacies lan anggur. Iki kuwat lan tandha, pensiun wong karo ayu ngarep ing sisih Kidul. Damatte cah wadon wanted kanggo PBB, spanyol, banyu, asu, laki-laki, lair ing mei. Wilayah watara Austin. Rent dibutuhake. A wong wadon, nyenengake lan pensiun perawat kepengin kanggo nyewa rong kamar lan pulo pawon, seneng ing Villa. Non-Ngrokok kamar. Sepi lan wicaksana. Apa malang van. Karya ing jurnalisme free lan kanthi mbiayai dening iklan. Dadi sampeyan kudu mateni diary kanggo riko mitti.vedere

About