Sampeyan lagi nyoba kanggo ngetik situs saka panggonan mboten umum. Kanggo konfirmasi sing iki tenan please ketik nomer telpon seluler. Pitakonan menarik. Sing ngeweruhi sing sawetara wong mikir sing katon, cah wadon utawa wong ora supaya penting. Ayo dadi ngomong sampeyan sarujuk ing tanggal, lan sing siji teka ora supaya apik, apa sing bakal panjenengan tumindak. Sandi pribadi pendapat: wong sing ngajeni awake dhewe lan wong liya, njupuk care saka dhéwé. Lan ora mung supaya dadi ora kanggo frighten passers-dening ing wayah wengi. Aku tresna iku — nanging arang pirembagan bab iku, katresnan alus — nanging ora kanggo akeh mata. Sadean koyo sing sadurunge cahya saka Kabèh nyawa nyedhiyakake. Sing ketemu aku duwe song minangka Hello. Nalika tresna tenan kanggo kita. Supaya Nightingale roars ing tengah wengi jam. Ing spring, nanging lali suling ing mangsa panas. Wengi ora bakal kelangan sing jimat. Nalika iku ana bisu outpouring. Nanging musik, mungel karo kabeh cabang, dadi Biasa, kélangan pesona. Lan aku mandegake kaya Nightingale: Dheweke sang lan ora sing. Ya, aku kerep ndeleng akeh wanita sing dianggo akèh saka ala lan karya sethitik banget ala, lan yen lanang bakal duwe sethitik kanggo karya ngendi dhuwit bakal dijupuk, kang padha tansah lack. Lan kita kudu bisa, malah kanggo marga saka komunikasi karo wong liya, lan income ora babras, lan rasah pikirane ing sirah ora bakal menek. Amarga padha ora duwe kekuwatan utawa kepinginan. Arep santai ing ngarep lan ora nggawe pemandangan. Aku wis mung kapandeng menyang profil saka wong siji. Wong apik Joe aku mikir jeneng iki, uga, pas kabeh. ana ing kulit interior mobil. ing blumbang karo pencakar langit ing latar mburi. nanging questionnaire durung supaya sampeyan ngerti, wong sing mbokmenawa ora kaya wanita liwat telung puluh (sobbing. ) Uga, apa kang dilakoni kene ing kabeh — kang SARJANA ing dalan. Transmisi menarik, iku katon. supaya wong nyoba awake Joe uzho. Lan aku satleraman, bojomu iku luwih enom saka kula dening minangka akeh minangka enem taun. (Hey sampeyan, sapa sing, Joe. ) uga, aku iki mung kanggo cara. Lan dina iki weruh wong liya ing diary bab: ‘wong-wong Wadon iku wong-wong app (free wanted kanggo ngomong), padha sing bodho kaya cork’ supaya akeh huruf boroske.

Lan kene kuwi pitakonan -‘sing ndidik anak sing lan APA nempatno mau ing pikiran lan atimu.

ORA wanita apa

Lan sing padha ora alesan panjenengan komplek, entrenched pain ing subconscious ing salawas-lawase, amarga padha komplek, setor ing sirah ing umur — taun

About