Aku apik ing. ) Wong, supaya nganggo, ing Perdana ing gesang. Pegatan. Aran segara saka kasepen. Arep kanggo nemokake siji tresna, mung, unik. Nulis, prawan, nelpon kula.

Aku duwe akeh Hobby: saka kerajinan kanggo lelungan. Ngimpi iku drive tengen Amerika Serikat. Njawab kabeh pitakonan. Sinau ing perdagangan lan ekonomi College, Commerce. Ketagihan kanggo crochet, maca, Internet. Jenis, lanang, simpatik, counterbalanced, karo pangertèn saka banyolan. Kaya everyone liya, nanging sing sethitik beda. Kanggo luwih apik utawa samsaya awon. Sing mangerténi. Kanggo brag babagan ora arep.

Lan apa

Ngira-ngira aku suggest kanggo wong. Aku wong Manager ing Academy saka entrepreneurship. Apa ing nyimpen saka deli Departemen. Ing wektu longgar aku kaya mlaku-mlaku, arep kanggo film, klub lan santai ing alam

About