Lawas sel telpon nuduhke masalah serius saka alam ing Swedia

Alam, ing Swedia, wis mburu kanggo telpon seluler lawas

Manufaktur sing dibutuhaké déning hukum kanggo mbuwang saka telpon seluler lawas mlaku ing SwediaNanging wong-wong sing didol saben taun, atusan ewu inbyte mobil luar negeri, lan supaya manufaktur kelangan kontrol saka apa sing mengkono. Lan iki senadyan kasunyatan sing persentasi saka populasi wis ndarbeni ing paling siji seluler telpon.

Papat yuta telpon seluler sing didol ing Swedia saben taun

Swedes ana ing antarane paling audacious ing donya sing wis mutusaké kanggo ngalih menyang model anyar. Akeh wong menehi sing lawas telpon seluler kanggo anak-anake, nanging sing paling kita duwe ing paling siji utawa liyane telpon lawas lying ing laci ing ngarep. Miturut hukum, manufaktur sing tanggung jawab kanggo mlaku daur-ulang telpon. Ing Swedia, sampah sistem manajemen mbukak dening El Kretsen iku organisasi non-mediawiki karo kabeh prodhusèn minangka anggota. Iki nglumpuk seluler telpon sing bejat mudhun aman, lan dienggo maneh logam sing daur ulang. Wiwit manufaktur mbayar ragad kanggo saben telpon seluler sing mbangun chain, banjur manufaktur piyambak sing kasengsem ing telpon lawas lan mungkasi munggah ana. Supaya ing ngendi sing padha arep? Jawaban iki sing sawetara taun kepungkur, papat paling gedhé swedia operator telpon seluler ana pelanggan sing nuduhake pelanggan lawas telpon seluler nalika mundhut siji anyar. Iku rampung customer-oriented. Paling saka telpon sing kita ngumpulake sing dadi anyar sing padha cetha duwe nilai ing pasar secondary,"ngandika Magdalena Aspegren,sing tanggung jawab kanggo pembangunan Telenor. Telenor wis ngempalaken lawas telpon kanggo dangu. In total, perusahaan wis diklumpukake luwih saka setengah yuta telpon seluler. Telia padha nganti dheweke cellphones. Telung sing diklumpukake ing telpon seluler saka awal, mburi lan awak, sanajan tokoh wis rahasia. Operator seluler sing ngritik kanggo nambah ombak ing cara iki. Kajaba iku, kita verifikasi sing siji ora ana kang mangerténi ngendi telpon sing diklumpukake rampung munggah karo kita njupuk auto. Operator seluler nggunakake karyawan kanggo ngresiki telpon saka lawas informasi lan ndandani iku sadurunge reselling iku ing Eropah pasar.

Utama perusahaan disebut Brightstar, Nidi lan Komodo.

Jaringan seluler operator duwe syarat tartamtu kanggo dhewe subcontractors. Contone, Telenor wis kode saka tumindak kanggo suppliers disebut Supplik Chai. Nanging iku mokal kanggo trek persis ing ngendi saben telpon seluler diajukake ends munggah, amarga paling saka telpon pindhah ing luar negeri. Ulang apik, nanging ora ana siji ing Swedia kepengin kanggo nggunakake telpon liya-tangan, lan kita arep kanggo ngganti sing. Amarga telpon wis bisa dienggo maneh, padha kudu bakal dikirim menyang negara liyane, lan banjur ilang kontrol,"ngandika Maarten Sundin, Manager marketing ing El Kretzen.

Brightstar iku salah siji saka paling gedhé ing donya perusahaan ing industri sing njupuk care saka telpon nglumpuk dening Vodafone lan Telu."Kita duwe kabutuhan saka wong-wong sing tuku, lan kabutuhan saka wong-wong sing ngedol, sing kudu sopan lan lingkungan partner,"ngandika David Rus, kepala Brightstar.

Ing kasus kita, iki bagean cilik sing ngasilake kanggo Swedia. Insurance perusahaan paling gedhé klien ing pasar. Brightstar iku dumunung ing Pasadena, Lor saka Stockholm. Persentase saka telpon seluler bisa dienggo maneh, lan persentasi saka dibuwak telpon wis ditangani ing Swedia, dening subcontractors, Ragn-Vende lan Stena Metall. Jorgen Berg, CEO saka Nidi (Skandinavia), kang wis laboratorium ing Estonia, ngandika yen ing sasi perusahaan bakal njupuk care saka penengah lan telpon seluler. Kapentingan wis ditampa saka operator telpon seluler.

persen saka telpon didol ing Eropah, nanging persentasi iki didol menyang negara liyane kayata India lan Kenya, ngendi sawetara telpon lawas isih duwe nilai ing pasar secondary.

Yen sampeyan katon ing efek iku mrodhuksi nalika sampeyan bisa nggunakake telpon maneh sadurunge sampeyan bisa uncalan iku adoh, iki ageng entuk manfaat lingkungan. Yen sampeyan uncalan adoh telpon seluler ing cara salah, sampeyan sing paling kamungkinan duwe impact ageng ing lingkungan. Nanging ing sawetara kasus, sampeyan bisa nggunakake sawetara komponen sing digunakake minangka spare parts, utawa ing paling ahli ditulis mati,"ngandika Jorgen Berg.

Telenor uga hires Komodo minangka subcontractor, nanging perusahaan ora arep kanggo njawab sawetara swedia Alam pitakonan amarga collaboration misale jek ndherek utawa ndherek supaya akeh telpon.

Mulane, akeh telpon seluler lawas sing pisanan ing Eropah. Statistik SWEDEN nuduhake yen Swedia tahunan ekspor ton saka telpon seluler kanggo Eropah. Ana aturan ing kang telpon seluler kudu diproses ing mburi sing urip ing EU. Nanging Interpol ngandika sing kontrol miskin lan sing persentasi saka kawalan mungkasi munggah ing ilegal aliran.

Iku ora aneh kanggo telpon seluler kanggo mungkasi munggah ing tangan saka anak sing makarya ing negara-negara berkembang, piling munggah njaba telpon tanpa peralatan protèktif lan ngeculake logam abot lan liyane racun-racun lingkungan menyang alam bébas.

Akeh telpon lawas bandar ing India, ing ngendi iku anakan, sade sawetara inggris telpon."Iki masalah ageng kanggo lingkungan lan kesehatan manungsa,"ngandika Mung Sing organisasi Racun Link, kang berkolaborasi karo swedia konservasi alam masyarakat. India wis hukum penentuan pembuangan saka telpon seluler. Senadyan kasunyatan sing ana ilegal daur-ulang. Wong sing bisa karo telpon seluler ora duwe akses kanggo teknologi, latihan lan protèktif pribadi peralatan. Kanggo lingkungan alasan, pamaréntahan India, minangka asil, bubar ngumumaké ora kanggo Apple, kang wanted kanggo miwiti bisnis reselling lawas telpon seluler ing negara."Kita wis cukup telpon, lan wong sing tuku wong-wong mau. Nanging wiwit iku luwih larang kanggo daur-ulang telpon ing negara sugih, perusahaan arep kanggo kapal telpon lawas.

Ngirim telpon lawas menyang India ing mirah is a idea ala, iku mung wis nggawe masalah anyar,"Basta ngandika.

Iku salah kanggo nambah jumlah saka sampah ing negara-negara berkembang; bab kuwi telpon sampeyan perlu kanggo njupuk care saka dhewe. Miturut Magdalena kang Telenor, Aspegren punika agung bisa ngetokake paling penting nalika digunakake karo setelan, supaya pelanggan bisa mikir bab nyimpen telpon maneh. Iku uga telpon kanggo telpon liyane sing dibangun supaya sampeyan bisa ngganti bagean saka dhewe tanpa gadhah kanggo ngganti kabeh telpon. Lan sampeyan kudu duwe nyata daur-ulang ekonomi ngendi sampeyan bisa ngumpulake lan priksa manawa telpon ora mungkasi munggah ing juglangan resek, kita kudu global sistem panyimpenan. Saben telpon wis unik nomer idhentifikasi supaya sampeyan bisa nglacak iku, lan pakaryan babagan penyimpanan file lan aplikasi bakal nyurung kanggo pungkasanipun ngirim iku kanggo daur-ulang ing panggonan kang aman. Mikir bab ekstra wektu yen sampeyan pancene kudu model paling anyar, utawa njupuk telpon kanggo nalika. Syarat kanggo sing sampeyan tuku telpon saka - yen sampeyan malah takon ngendi telpon lawas dadi, syarat kanggo penyetor lan subcontractors bakal nambah.

Yen nomer telpon lawas banget lan ora ono ing nggunakake, iku kudu dikirim menyang lokal daur-ulang tengah.




free kanggo hubungan serius video jinis chatting Free video chatting tanpa watesan kanggo free video chatting roulette free chatting video online for free tanpa registrasi Free online diwasa pendhaftaran Gendakan ketemu kanggo rapat-rapat video chatting online chatting roulette gratis