Aku kaya kanggo nimbang dhewe lan kehormatan italia, malah sanadyan resmi, aku ora duwe italia warisan. Aku nggawe percoyo kula kemampuan kanggo nganggo jumlah nemen pasta mesthi kudu lantaran kanggo italia gene nang endi wae. Lan yen ora biologically, karohanen, Italia menang atiku minangka taruna. Aku iki nalika aku bathi kanggo lelungan menyang Langkawi ing sekolah ijol-ijolan. Sandi apik italia guru, Mr.

Prosciutto minangka kita dijuluki wong) schlepped separo tengen donya karo pitu Australia cah enom rodo bungah dening prospek saka Natal putih lan ngeculke hukum sak yuswa ngombé legal. Kula scam bio iki gesang ganti. Aku urip karo apik inang tuwane sing tresna kula minangka putri padha tau ngene wis. Kula inang cak nggoda kula kaya sibling ngene tansah wanted. Lan masakan tampi kula kaya aku iki lokal, generously nambah kilos kanggo sandi waistline ing prakara minggu. Pasta lan supaya akeh liyane wis ngajak kula bali menyang Italia luwih saka rolas kaping wiwit. Nanging bali minangka reporter for SBS Dateline weruh kula ngadepi sisih negara aku d tau weruh utawa krungu saka sadurunge. Iku lucu apa sing ndeleng. lan apa sing ora. Nalika aku digunakake kanggo lelungan menyang Italia, aku weruh negara karo jero sejarah, ekonomi woes lan obsesi karo pangan lan fashion. Kita kesah kanggo Asti ing Italia Lor kanggo document wanita dipeksa menyang perbudakan jinis ing negara donya pisanan. Ketoke idyllic wisata enugu aku tresna marang, ing kasunyatan global perdagangan jinis hub. Nigerian wanita saka kelara-lara miskin komunitas sing trafficked kanggo Libya lan banjur dening prau kanggo Italia. Lagi prajanji proyek minangka hairdressers lan pembantu, nanging ing rawuh, lagi didol menyang perbudakan jinis.

Sing nampi saiki

Pimp captor lan whopping a dollar, dollar utang. Sak kita Dateline njupuk, aku ketemu welasan lan welasan korban manungsa perdagangan menungso. Aku iki cingak dening carane enom padha. Lan kaya bocah-bocah wadon enom ing endi-endi, padha kepengin banget karo selfies, gossiping bab sing partner lan sing nggawe manawa padha duwe cukup telpon kredit kanggo teks kanca-kanca sing. Aku wis ora temen maujud dina modern perbudakan katon kaya Tessie — dheweke iku gumbyang, impen dadi aktor Hollywood lan kepengin kanggo ketemu wong sing tresna dheweke mung cara dheweke. Iku katon kaya Kaendahan, sing ing liyane donya bisa lumaku ing catwalk kanggo Prada utawa Gucci. Dheweke feisty lan manut kanca. Perbudakan ing Italia ing katon kaya Regina (ora jeneng nyata dheweke) — sing kang sepi lan isin. Lagi wae lawas taun, aku katahan mikir carane lancip dheweke, meh balung. Aku ketemu metu mengko dheweke ana sasi meteng. Iki wanita lan bocah-bocah wadon sing urip lan digunakake ing ngarsane kosong tengen Italia. Padha keno perkosaan, beatings lan taun ngginakaken mlaku-mlaku ing lurung-lurung kanggo limang Euro nyebul proyek utawa Euro quickies. Iku horrendous orane — aku ana ing nangis pangrungon sing crita. Yen sampeyan lagi tau ing Italia — katon watara. Ing sisih dalan lan embong sampeyan bakal weruh wanita, bocah-bocah wadon, pacing bali lan kasebut, sok-sok nyoba kanggo gelombang sampeyan mudhun. Mbayangno kabeh pedunung saka Ballina dibuwang menyang Italia kanggo perbudakan jinis. Sing carane akeh wanita sing dipeksa menyang perbudakan ing Italia saben taun.

Ana kang wis luwih wiwit

Siji wengi sak syuting, watara tengah wengi aneh iku diwiwiti kedados. Kita ngeweruhi sawetara van ketoke dadi tailing kita ora ketompo ngendi kita ndamel. Banjur kita ngeweruhi liyane mobil mung kedaden kanggo narik liwat lan mungkasi kapan kita nindakake. Aku wiwit nulis mudhun nomer piring kanggo trek yen kita padha imagining iku kita padha ora. Dina sabanjuré, warga ngandika kita padha bodho lan wis sijine kangge kita sesambetan ing bebaya. Padha marang kita mafia urip lan uga ing bagean iki. Manungsa perdagangan menungso kang paling cepet akeh ing donya pidana perusahaan. Iku nggawe milyar dolar as (AUD) ing bathi ilegal saben taun, supaya iku hard kanggo mungkasi. Paus nyoba lan ketoke dadi polisi, sanajan padha ngomong ana sethitik padha bisa nindakake. Prostitusi legal ing Italia, senadyan Katulik budaya. Ing enslaved wanita marang wong-wong bakal dadi ipat-ipat utawa kulawargané maneh ing Nigeria harmed yen padha wani mbukak adoh. Dadi, penangkepan lan prosecutions sing langka. Nanging sawetara padha mbangun munggah wani kanggo ninggalake, risking bebendu saka pimp utawa madam sing ‘ndarbeni’ wong-wong mau. Salah siji sing wis oncat marang kula yen dheweke tau ketemu — iku prasaja:»padha bakal matèni aku.»Malah sanadyan padha lagi sing manggen ing aman omahé saiki, dilindhungi, isih kanggo dina iki akeh kita ketemu sing ora diijini ing Facebook utawa sosial media kanggo alasan safety, sawise kabeh padha d wis liwat, aku naively wiwit padha kudu sengit Bella Italia, lan sijine wong liwat.

Nanging ora ana

Padha aran utangé gedhé kanggo Italia kanggo nyediakake urip adoh saka mlarat saka Nigeria lan saiki, blessedly, medeni saka Italia kang lurung-lurung. Meggie Palmer reporter for SBS Dateline. Sampeyan bisa tindakake dheweke ing twitter Meggie Palmer lan Instagram

About