submit


Ketemu kriyo sing ing mangsa tegang. Supaya, iku cocok kanggo takon «apa sampeyan bisa nindakake. «, kang wis ora ana «S». Mulane, kayata huruf bakal ora dadi ing kriyo. Paul bakal ketemu karo tuwane saka pacare sabanjuré minggu. Panjenengane bakal njaluk kenalan karo donya saka amba dhuwit. Zhenya ing kelas bakal njaluk kenalan karo karya saka komposer misuwur. Njaluk bantuan kanggo ngerti iku sawijining infinitive sing wangsulan pitakonan «apa apa. «. Seselan saka kriyo wis ditulis karo «S» amarga alus mlebu ditulis ing pitakonan test. Dheweke wanted kanggo ketemu idol. Dheweke kepengin ketemu karo kabeh guru-guru sing dheweke bakal duwe kanggo mulang. Kepengin kanggo ketemu paling pepanggihan manungsa. Sak utawa ing minangka bener. Kanggo torture utawa siksa carane.

About