Iki pratinjau ‘Amérika Boy Meets italia Cah wadon’. Italia iki pawulangan kanggo wong sing kepengin kanggo menang liwat jantung dheweke karo italia. Apa sampeyan nguber wong wadon ing US utawa ing Italia, wulangan iki bakal njaluk sampeyan luwih saka sampeyan mikir. Sinau sawetara ati-kapenuhan tembung lan phrases sing sampeyan bisa ngomong kanggo gendhakan ing italia. Utawa sinau sawetara ngundang italia phrases sing bisa ngomong sing italia cah wadon sing ngarep-arep kanggo ketemu ing trip menyang Italia. Nalika ing Roma, minangka Rum apa. Ateges dewekne isih sungkan karo ladies lan dadi ngengkel tanpa kang kebacut agresif. Sampeyan bakal sinau kanggo takon yen dheweke d kaya ngombe, yen dheweke iku karo sapa, yen dheweke wis gendakan lan supaya akeh liyane. Karo liwat italia tembung lan phrases, sampeyan bakal mangerteni carane kanggo menehi dheweke sawetara utama muji ing italia (lan yen sampeyan bisa nggawe dheweke eseman, dipercaya kula, sampeyan lagi wis setengah dalan ana.) Ing ngisor iki pawulangan lan informasi babagan ing inggris iku bakal menehi kowe kabeh kaweruh sing perlu kanggo menang liwat italia wadon. Full wulangan punika kira-kira. min.

About