Aku saka Bonze (Italia) lan aku sinau ing Austria. Aku duwe persil saka kapentingan lan aku tansah mbukak kanggo nyoba iku anyar. Ningali donya lan patemon anyar, wong menarik iku penting kanggo kula. Saiki sandi lokasi disenengi. Aku pengin wong wadon apik ing gesang kawula, sing bakal nikah kanggo kula lan duwe anak apik ing gesang kita. Aku kaya kanggo muter game kaya bal-balan lan sinau basa. Woy, jenengku Paolo, aku uga. Aku lair ing Roma, nanging aku urip taun ing AMERIKA serikat, supaya aku duwe dual kewarganegaraan. Bubar aku dipindhah bali menyang Roma, lan wektu iki aku planning kanggo tetep.

Uga hello everyone jenengku mata seger am pangrungon kanggo ketemu kanca-kanca saka kabeh ndonya l kaya wong sing bisa pracaya ing wong karo wektu sing dawa hubungan sing kok aku krungu marriage. Highly dikembangaké pangroso lan pribadine kuwat.

Sawijining lan pelopor

Ngormati panemu liyane lan kanca apik tenan Saben sasi, ewu sepi bocah-bocah wadon saka Italia nemokake sing salah siji lan mung ing Katresnan awake. Kita camping free nawakake sawetara saka sudhut layanan kanggo bocah-bocah wadon. Lagi advanced search, unlimited layang ijol-ijolan lan petung, free foto diunggahaké lan SMS seluler ateges dewekne isih sungkan. Tresna awake terus kanggo nambah cara anggota ketemu sing panggedhe, tanggal lan tiba ing katresnan. Yen sampeyan gabung kita, sampeyan wis digawe pilihan tengen.

Ngimpi bisa mung klik adoh

About