Italians sing wong bangga lan loro sexes ngerti carane sugih kanggo efek maksimum kanggo maksud apa wusana — search perancang ana ing antarane paling apik ing donya. Suave lan dignified, pinter sikap rangking dhuwur ing dhaftar seng di pengeni lanang. Uga-educated lan biasane gadhah apik employment, italia stallion bakal nggawa katresnan lan ngguyu menyang sesambetan. Senajan, amarga Latin gen, padha bisa murub lan cepet kanggo emosi, padha mutusake masalah masalah sing ing prakara wektu, lan ayem lan tentrem ngasilake menyang atmosfer. Cara urip anteng, lan ‘amore’ tengah kanggo seger saka kabeh Italians. Padha sing gedhe koki lan gedhe sarwa dumadi, lan sing kulawarga-centered tradhisi menehi wong kemampuan nggawe wong aran ing ngarep. Minangka karo kabeh Niggas, lagi kebak passion lan ngerti persis apa padha arep. Salawasé kang nemtokake lan sawijining, italia wong bakal tresna lan ngupadosi partner lan priksa manawa kang sesambetan nderek gamelan dalan kanggo sukses. Modern Italia ningali khas peran jender ilang lan rusak daya, lanang lan badhak wadon ngerti lan appreciate sing kerjasama antarane sexes penting ing pangopènan hubungan apik. Agama iku minangka bagéyan penting saka budaya lan akeh, yen ora paling, pracaya ing Allah. Marriage banget normal ing negara iki, lan wong-wong kang bab tradhisi lan budaya kathah pindah wong-wong mau menyang mesbèh. Supaya, apa sampeyan lagi italia, Amérika, utawa negara liyane, yen sampeyan lagi partner wong saka Italia bakal disiapake kanggo kemitraan kanggo mimpin menyang marriage. Pendidikan ing Italia iku munggah-kanggo-tanggal lan modern, lan paling Italians, lanang lan wadon, entuk manfaat saka sistem iki. Wong-wong kang tresna fashion tegese padha ngerti carane sugih kanggo katon kanggo sing paling apik — kelangan, elegan lan apik gayane, lanang lan wadon, loro-lorone. Ing Italia budaya lan anget italia cuaca ngidini wong-wong mau kanggo seneng urip menyang max ing seneng atmosfer anteng. Ing saben kutha, kutha lan desa, warga bakal nglampahi akèh sing wektu ing sregep warung bar, asring spilling metu dhateng nguwataké kanggo nonton passers-dening. Duwe sing ketemu becik, simpatik wong? Yen supaya, welcome kanggo donya babar blas beda kanggo salah siji sing ngerti saka dating Western wong. Saben negara lan budaya duwe dhewe khusus variasi, sawetara apik, lan sawetara ala, ya, malah apik lawas Amérika stereotype wis plus lan nilai minus. Dadi, apa sing ciri saka wong lanang saka iki ayu elongated negara. Italia tengah-ukuran, negara-negara sugih ing budaya, lan macet wentis-kaya saka Eropah kidul.

Kita ngandika sadurunge, Italians katresnan fashion, kang bisa ngeweruhi ing meh saben sudhut werna, utamané ing Milan. Padha uga tresna theatre, pameran, seni, lan pangan gedhe — masakan Mediterania — salah siji saka alasan kok padha sing biasane ing kuwi apik kesehatan. Akeh Western siji wanita seneng ijol-ijolan ngarep-thukul kabeh-Amérika wong kanggo italia Casanova. Ngapa. Alesan punika prasaja lan kondhang dening kabeh italia wanita: wong-wong saka iki ayu, panas negara katresnan urip lan urip iku, menehi iku sing kabeh ing saben kahanan. Lan, wanita saka Amerika Serikat bakal pleased ngerti sing, amarga saka pendidikan apik, paling italia stallions bisa nganggo sawetara basa, kalebu inggris. Supaya, nalika sampeyan metu karo wong ing kabeh-penting pisanan tanggal, sampeyan bisa dadi manawa ana bakal persil saka obrolan menarik konco sing becik eseman padhang. Pangan ora mung kabutuhan, iku uga netepake lan njogo hubungan antarane kulawarga lan kanca-kanca, apa utawa ora wong italia siji. Sapa sing lumebu lan italia wong kang ngarep bakal, tanpa gagal, nampa aturan saka pangan utawa ngombe, lan biasane loro. Biasane, sarapan kasusun saka roti muter, butter, kopi kuwat, lan woh utawa jus. Cara tradisional, akeh nedha awan iki dadi munggah kanggo midday kulawarga, lan pasta iki umume bagéan saka kulawarga ing kabeh wilayah, bebarengan karo sayur sup, roti, lan mbok menawa meat utawa iwak. Nedha bengi kapérang saka leftovers. Liyane mentas, kulawarga cenderung kanggo ndeleng kulawarga sore minangka utama kulawarga meal. Adat siesta wis ganti, lan abot nedha awan bisa maneh dadi praktis. Ana sing beda daerah ing apa sing dipangan lan carane pangan wis disiapake. Ing umum, luwih veal migunakaken ing sisih lor, ing ngendi jajanan kathah dadi korek. Southern masak wis ajining diri saka kang abot lan luwih substansial saka lor masak. Ana khusus panganan kanggo macem-macem kesempatan. Contone, ana khusus Saint Joseph kang roti, Paskah roti karo hard-nggodhok endhog, Saint Lucy kang ‘mata’ kanggo dheweke dina riyaya, lan Riyaya saka Pitu Iwak kanggo Taun Anyar Eve. Anggur tumindake lan dadi karo kabeh jajanan — supaya yen sampeyan lagi mudhun ing katresnan karo wong saka Italia, priksa manawa sampeyan uga tresna anggur. Kelas lan castes ing Italia Ana prabédan sungguh ing kasugihan antarane lor lan kidul. Ana uga biasanipun kelas sosial sing ditemokaké ing masyarakat industri. Italia wis tingkat pengangguran dhuwur, lan beda antarane sugih lan miskin sing ngelingke, nalika pengungsi anyar ngadeg metu amarga padha teka saka negara mlarat. Pamaréntah digunakake kanggo njaga sungguh kesejahteraan sosial jaringan sing wis cut ing taun anyar ing supaya kanggo pas ing syarat Uni Eropah. Iki ngethok budget wis tiba ing mlarat tingkat saka masyarakat. Divisi saka Pegawe dening jenis Kelamin. Cara tradisional, ing italia wong lunga metu kanggo karya lan wanita njupuk care saka ngarep. Sawisé Perang Donya II, sing noto diganti kanthi cepet. Nalika lawas pangerten saka jender pisah lan laki-laki dominasi tumindak ing sawetara deso wilayah, italia badhak wadon wis misuwur kanggo kamardikan sing, memang akeh antropologi lan sajarah dianggo nggawa metu sing wiwit sasi sesambetanipun iki asring ambane. Saiki, ladies melu ing saben aspek politik, ekonomi, lan urip sosial. Wanita sing padha ing hukum lan rawuh universities lan karya ing pasukan pegawe ing nomer commensurate karo sing nuduhake saka populasi. A tandha saka wadon kamardikan Italia tuwuhing pedunung negatif. Iku bener, nanging, sing bocah-bocah wadon terus kanggo nindakake akeh padha domestik tugas padha ing sasi malah nalika assuming responsibilities anyar. Relatif Status saka badhak wadon lan lanang. Ing italia budaya, wong-wong padha diwenehi luwih status lan perawatan. Wanita padha diutus posisi ‘nyawa’ saka kulawarga, nalika wong-wong padha ‘sirah.’ Wong-wong padha kanggo ndhukung lan defend kulawarga nalika wanita wungu anak lan katahan piyambak sarehning supaya dadi ora kanggo disgrace kulawarga. Dina iki, kabeh beda, lan kuna peran jender ora muter bagean ing masyarakat dina. Badhak wadon ing umum tansah kagungan daya luwih saka padha tradisional mestine kanggo duwe. Dina iki, italia wanita asring dianggep paling dibébasaké ing Eropah.

Marriage

Ing sasi, kekawin padha disusun, lan wanita nggawa mahar menyang sesambetan. Nanging, ana padha subtle cara kang anak lanang lan wadon bisa nudge tuwane menyang noto betrothal karo wong tengen. Mlarat kelas, ing kasunyatan, wis luwih bebas ing pilihan saka pulsa gedhe-gedhe. Dowries bisa waived lan asring padha. Dina iki, marriage minangka free minangka ngendi wae liya ing donya, lan kajaba kanggo wong-wong sing ngetik ulama, meh kabeh Italians omah-omah. Ana, nanging, isih adat ing akeh kulawargané kanggo anak kanggo tetep jomblo supaya wong utawa dheweke bisa kanggo care kanggo tuwane umur. Divorce ana pareng nganti bubar. Ana akèh kasedhiya informasi bab wong-wong saka Italia, sawetara saka iku becik lan mbok menawa sawetara muni sethitik medeni. Nanging minangka tansah, ing paling apik, lan ing kasunyatan, mung titik tampilan, kudu teka saka pengalaman dhewe, amarga wong iku beda-beda. Ngendi sampeyan katon lan ing whichever negara, sampeyan duwe kesempatan kanggo mangerteni sing knight ing mencorong waja, nanging ana uga kasempatan kanggo nemokake knave. Yen sampeyan lagi ora italia, tetep wonten ing pikiran sing free njaba saka aturan budaya mbutuhake sawetara imbuhan. Iki ora bisa dadi apik tenan lelampahan, nanging iku uga mbutuhake sampeyan ngerti sing sampeyan ora bakal bisa kanggo ngganti wong sampeyan kudu pegel dening sipat sing rumiyin mendarah daging ing identitas. Senajan dobel asring bener kanggo sawetara jurusan, aja lali saben wong iku unik, lan sampeyan ora duwe pangarepan utawa panjaluk saka wong mung amarga padha ngenali minangka bagéan saka klompok tartamtu. Sejatine, yen sampeyan arep sampeyan arep kanggo tanggal italia wong mung amarga kowe tresna pizza lan pasta lan pangarep-arep kulawarga kaya cast Sopranos, bisa disiapake sing bisa wagol. Ora yakin babagan gendakan iki wong lanang. Sampeyan bisa tansah nyoba kanggo golek ngimpi partner nang endi wae liya. Babagan carane wong lanang saka Prancis, Italia, Spanyol, utawa Republik ceko

About